Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

L'arrêt du temps: Εδώ που ο χρόνος σταματά

To cafe που θυμίζει Βιέννη και παίζει jazz



Καλή χρονιά! Από καρδιάς όλα τα καλά! Εύχομαι να γέμισες αγάπη και όμορφες στιγμές.
Επιστροφή. Και η αλήθεια είναι πως, όπως κάθε χρόνο, έχω θέσει κι εγώ τους στόχους μου. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και μια πιο ποιοτική διασκέδαση.

Αυτήν την μια ώρα που θα κάτσεις να δεις τηλεόραση, εγώ θα σου δίνω εναλλακτικές για το πώς να εκτιμάς τον χρόνο σου και τον εαυτό σου. Αυτήν την μια ώρα, αντί να δεις  τηλεόραση ή να χαθείς στα social, δοκίμασε να κάνεις κάτι διαφορετικό. Είναι μόνο η αρχή και μια απόφαση.

Σήμερα θα σε πάω σε ένα καφέ όπου η αίσθηση του χρόνου χάνεται λιγάκι. Και δεν έχεις ιδέα πόσο εκτιμώ τέτοιου είδους καφέ.

 L'arrêt du temps  και για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στην Παγκρατάρα. Απέναντι από το ξενοδοχείο Caravel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 5) δεσπόζει ένα ευρωπαϊκό καφέ που ''μυρίζει'' vintage, Βιέννη και παίζει Jazz.

https://www.instagram.com/p/BuOLjCEHV_n/

https://www.instagram.com/p/BuGPpNUn0eK/

Έχει έναν ρομαντισμό εδώ που δεν τον χορταίνω. 

https://www.instagram.com/p/BrXG856nuHK/

Αν είσαι τυχερός και περιβάλλεσαι και από όμορφους ανθρώπους, τότε σίγουρα  αυτή η βόλτα  θα είναι για σένα σαν να σταμάτησε ο χρόνος.  Ένα ταξίδι στην Βιέννη με ζεστή, γευστική σοκολάτα σε ξύλινα τραπεζοκαθίσματα ή  (αν προτιμάς) σε δερμάτινους καναπέδες. Αν πάλι περάσεις βράδυ, το L' Arret du temps παίζει και στους ρυθμούς του swing και του rock n' roll.

https://www.instagram.com/p/BqSUceKAEFK/

https://www.instagram.com/p/B6nZNi5lGn0/

Αν από την άλλη, αν είσαι πρωινός τύπος, εδώ θα βρεις εκπληκτικό καφέ και brunch. Ζεστό κρουασάν βουτύρου, pancakes,  φρεσκοψημένα κέικ,  σάντουιτς με σολομό, σαλάτες και πίτες...

https://www.instagram.com/p/Bx4gp9wo4rE/

https://www.instagram.com/p/BuQkZSSnE7d/

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός