Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το καλοκαίρι είναι μέσα μας. Γι' αυτό και είναι ώρα να βγούμε έξω!

Τι κι αν ο καιρός μας τα χαλάει λίγο; Shopping, χαλαρό καφεδάκι στην νησιωτική πλευρά της... Αθήνας και το ΑΠΟΛΥΤΟ καλοκαιρινό φεστιβάλ περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της Κέλλυς. 


Κέλλυ Νόβακ

Ένα αναβράζον χάπι για τον πονοκέφαλο πριν κοιμηθείς. Αυτό είναι το απόλυτο cure για το hangover. Κάτι που σίγουρα θα χρειάστηκες το Σάββατο το πρωί, εάν ακολούθησες το «πρόγραμμα» που σου πρότεινα την προηγούμενη Παρασκευή! Είμαι σίγουρη, πάντως, ότι πέρασες καλά, ό,τι και αν έκανες και αυτή την Παρασκευή θα περάσεις ακόμα καλύτερα για 3 βασικούς λόγους: ΨΩΝΙΑ-ΚΑΦΕΣ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ. H... «Αγία Τριάδα» για το τέλειο βράδυ Παρασκευής. Εγώ, πάντως, έτσι θα περάσω την Παρασκευή μου και δες πώς θα τα καταφέρω: 

Θα ξεκινήσω αντίστροφα σήμερα και θα καταλάβεις γιατί…

Αυτή την Παρασκευή (και το Σάββατο), δεν θα χάσω με τίποτα το καλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας. Και όταν λέω «φεστιβάλ», το εννοώ με όλη του την έννοια. Το Plissken Festival, για άλλη μια χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στον απόλυτο –πλέον και συναυλιακό- χώρο της Αθήνας. Την Παρασκευή, ο Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος) θα γεμίσει με νέους -και όχι μόνο- ανθρώπους σαν εσένα, που θα ακούσουν ένα από τα καλύτερα line up (σε φεστιβάλ της χώρας μας) των τελευταίων χρόνων. Δεν έχει σημασία αν τους ξέρω όλους ή και κανένα. Σημασία έχει ότι ξέρω πως θα ακούσω ωραίες μουσικές σε ένα εντυπωσιακό χώρο με 4 stages (indoors & outdoors), ενώ παράλληλα θα πίνω το ποτό μου και θα χαζεύω το μαγευτικό, καλοκαιριάτικο φεγγάρι. Δεν θα στριμωχτώ, δεν θα σπρώξω νευρικά τον διπλανό μου και απλά θα ζήσω την εμπειρία ενός πραγματικού φεστιβάλ.

Και για να το κάνω αυτό φυσικά θα χρειαστώ το ιδανικό outfit. Δεν νοιείται φεστιβάλ χωρίς μια δόση από κρόσσια, ψυχεδελικά prints και boho αισθητική και το καλό είναι ότι όλα αυτά θα τα βρω εύκολα στην αγορά, καθώς η τάση αυτή είναι η πιο hot της σεζόν. Όπου και να πάω, σίγουρα θα βρω κάτι καλό, αλλά για κάτι το μοναδικό, θα ψάξω στο brand Nidodileda (http://www.nidodileda.com/), όπου εκεί δεν θα στερηθώ ποιότητα και στυλ. Τα λατρεμένα κιμονό και δαντελένια μαντό της τελευταίας συλλογής θα μπουν πρώτα-πρώτα στην λίστα των επιλογών μου. 

Αφού δεν έχω καν κουραστεί με τα ψώνια μου (μη σου πω ότι τα έκανα την ώρα του break μου στην δουλειά), έχω χρόνο να κάνω μια γρήγορη βόλτα στην Πλάκα, να πιω έναν καφέ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προετοιμαστώ ψυχολογικά γα το βράδυ, από ένα μίνι περίπατο εκεί. Για να δροσιστώ, θα κάτσω στο καφέ Αναφιώτικα (Μνισικλέους 24Β) και θα υποδεχτώ το καλοκαίρι, στην πιο «καλοκαιρινή» συνοικία της Αθήνας. Η βαβούρα της πόλης και τα άγχη της καθημερινότητας θα σταματήσουν και θα πάρω όλη την ενέργεια που μου χρειάζεται για να «χτυπηθώ» το βράδυ υπό τους ήχους του Tony Allen. 

Τα λέμε εκεί…

*φωτό από το Plissken Festival 2014

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30