Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο μήνας έχει 9 και εγώ πολλά κέφια!

Μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο γεμάτο άγχος και υποχρεώσεις, η Ειρήνη σε προ(σ)καλεί να την ακολουθήσεις στην δική της "ανέμελη" Τρίτη! 



Αγαπημένες μου φίλες, ευτυχώς που είστε και εσείς εδώ, να μοιραζόμαστε τα εσώψυχα μας. Δεν ξέρω αν έχει ανάδρομο, δεν ξέρω αν με έχει καταραστεί ο πρώην ή κάποιος εχθρός μου, το μόνο που ξέρω είναι ότι για άλλη μια φορά το σύμπαν (που είσαι σύμπαν;) συνωμότησε εναντίον μου και το ΣουΚου που μόλις πέρασε ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί! 

Το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από εκεί και είπα να κάνω πράξη τη σοφή αυτή φράση «Ο μήνας έχει εννιά» ή σε δική μου ελεύθερη μετάφραση, «πέρα βρέχει» και να απαλλαγώ από τη δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση σήμερα, ημέρα Τρίτη, 9-06-2015. 

Το shopping therapy είναι η πρώτη μου λύση και τα χρήματα αυτή τη φορά πρόκειται να επενδυθούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου bikini, που θα με μεταμορφώσει στο απόλυτο Shou Shou girl. Αισιοδοξία, ρομαντισμός και μεγάλοι φιόγκοι είναι το χαρακτηριστικό του πιο παραμυθένιου brand, Madame Shou Shou, για χάρη του οποίου θα βρεθώ στο κατάστημα Punchi Pupunchi (Πινδάρου 19), στο Κολωνάκι.

Κάπου εδώ «σκάει» τηλεφώνημα από το παρεάκι μου και το meeting point μας βρίσκεται κάπου μεταξύ Πλάκας και Μοναστηρακίου. Το όνομα του «Υδρία» και η τοποθεσία του προνομιακή, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής τόσο από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι, όσο και από την αγορά της Ερμού, ενώ αν θέλεις να αισθανθείς για λίγο τουρίστας, μπορείς να επισκεφθείς το ναό της Απτέρου Νίκης, τη Ρωμαϊκή Αγορά και άλλα αξιοθέατα. 

Για το τέλος, έχω κλείσει τραπέζι στον πιο μοντέρνο και στιλάτο κήπο της πόλης. Ο λόγος για το Verde Papagalo (Αβέρωφ 41, Κορυδαλλός)Το σκηνικό έχει ως εξής: ένα παλαιό σπίτι με καταπράσινο κήπο και την τεράστια άγρια φιστικιά στο κέντρο του. Το εστιατόριο γεμίζει με κόσμο παντός καιρού και μια επίσκεψη αρκεί για να αντιληφθείς την έννοια του ποιοτικού και προσιτού φαγητού. 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.