Skip to main content

DO IT YOURSELF

Sweatpants: Πώς να φορέσεις το ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ παντελόνι ever

...και να είσαι -φυσικά- στιλάτη!


Κέλλυ Νόβακ

...και να είσαι -φυσικά- στιλάτη!

Με τις γιορτές (και τα αμέτρητα πάρτι στα οποία πρέπει να παρευρεθείς) να πλησιάζουν, το πιο επίσημο ντύσιμο γίνεται ο… καλύτερός σου φίλος. Επειδή ακόμα και τις γιορτινές μέρες χρειαζόμαστε ένα break από αυτό και επειδή, let’s face it, η άνεση πάει πάνω απ’ όλα, σου προτείνω 3 τρόπους να φορέσεις το πιο άνετο γυναικείο ρούχο, χωρίς να "παραμελήσεις" το στιλ σου: Την φόρμα. 

Οι τάσεις είναι και φέτος με το μέρος μας, αφού το αθλητικό στιλ επιμένει να κοσμεί τις εμφανίσεις μας. Οπότε, ένας λόγος παραπάνω να φοράμε φόρμες. Με τα παρακάτω tips, όμως, δεν θα χρειάζεται να την φοράς μόνο στο γυμναστήριο ή σε μια πιο… χαλαρή στιγμή σου, αλλά μη σου πω μέχρι και το γραφείο!

Δες τώρα πώς!

1. Σακάκι: Για το απόλυτο ημί-casual ύφος, συνδύασε μια φόρμα που ιδανικά στενεύει στον αστράγαλο, με ένα σακάκι. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι loafers ή οποιοδήποτε άλλο φλατ και είσαι ready!

3howtowearsweatpants_01.jpg

2. Πουκαμίσα: Για ένα άκρως επίσημο αλλά και άνετο outfit, προτίμησε μια φόρμα σε ύφασμα που θυμίζει δέρμα. Φόρεσέ το με μια χαλαρή πουκαμίσα και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

3howtowearsweatpants_02.jpg

3. Πουλόβερ: Για πιο γιορτινό ύφος –και όχι μόνο- επίλεξε μια φόρμα με μια ιδιαίτερη υφή, όπως βελούδο ή με παγιέτες. Συνδύασέ το με ένα πουλόβερ και συμπλήρωσε με τις πιο κομψές σου γόβες. 

3howtowearsweatpants_03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.