Skip to main content

DO IT YOURSELF

5 ρούχα που ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώνεις πιο συχνά απ’ όσο νομίζεις

Και που ποτέ (μα ποτέ) δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!


Κέλλυ Νόβακ

Και που ποτέ (μα ποτέ) δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Έχουμε συζητήσει κατά καιρούς για τα ρούχα και αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Ρούχα τα οποία αποτελούν τα essentials ή αλλιώς basics της γκαρνταρόμπας μας. Και ενώ μπορεί σε αυτά να έχουμε επενδύσει, είναι σοφό να τα ανανεώνουμε συχνά. Και δεν εννοώ ανά δύο χρόνια ή παραπάνω, αλλά ανά 6 μήνες με ένα χρόνο. Ρούχα που είναι προτιμότερο να αγοράζεις περισσότερο από ένα (για να σώσεις χρόνο και χρήμα) και τα οποία είναι εγγυημένα τα πιο πολυφορεμένα της γκαρνταρόμπας σου.

1. Τζιν παντελόνι: Η τιμή αυτού του ρούχο ποικίλει ανάλογα με το brand. Είτε έχεις την δυνατότητα να δώσεις κάτι παραπάνω για να το αγοράσεις (το οποίο θα στο συνιστούσα), είτε όχι, αυτό το ρούχο μπαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη, στην λίστα αυτή.

5-items-that-are-worth-buying-in-multiples-01.jpg

2. T-Shirt: Είτε είναι λευκό, μαύρο ή γκρι (καλό θα ήταν να έχεις και τις τρεις αποχρώσεις στην ντουλάπα σου), αυτό το ρούχο ξέρεις και εσύ η ίδια πόσο χρήσιμο είναι. Το καλό και εδώ είναι ότι μπορείς να το αγοράσεις πολύ οικονομικά –ειδικά αν βρεις κάποια προσφορά των τριών τεμαχίων- αλλά και να επενδύσεις σε αυτό, μέσω του αγαπημένου σου brand.

5-items-that-are-worth-buying-in-multiples-02.jpg

 

3. Πουκάμισο: Αυτό το ρούχο είναι ένα item το οποίο ΟΛΕΣ οι γυναίκες, ΟΛΩΝ των ηλικιών και ΟΛΩΝ των στιλ φοράνε. Είτε είναι σε τζιν ύφασμα, είτε λευκό βαμβακερό και πάει λέγοντας. Το κακό με αυτό είναι ότι μπορεί εύκολα να χάσει το σχήμα του ή να χαλάσει ο γιακάς του, κάνοντας το απαραίτητο στο να το ανανεώνεις κάθε τόσο.

5-items-that-are-worth-buying-in-multiples-03.jpg

4. Καλσόν: Ένα χοντρό, μαύρο καλσόν –και αυτό- βρίσκεται στο συρτάρι κάθε γυναίκας. Μπορεί να μην σου σκιστεί γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρεις ένα καινούργιο. Και αυτό γιατί, λόγω του υλικού του, ξεχειλώνει εύκολα αλλά και γαριάζει όταν το πλένεις.

5-items-that-are-worth-buying-in-multiples-04.jpg

5. Πουλόβερ: Ένα λεπτό πουλοβεράκι είναι από τα ρούχα που φοράμε χειμώνα-καλοκαίρι. Και ακριβώς επειδή η χρήση του είναι πολλαπλή, μπορεί πολύ εύκολα να ξεθωριάσει, να γαριάσει και να χάσει το αρχικό του σχήμα. Το καλό είναι ότι -ειδικά στις εκπτώσεις- μπορείς να προμηθευτείς παραπάνω από ένα και έτσι να μην χρειάζεται να… τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι στα μαγαζιά!

5-items-that-are-worth-buying-in-multiples-05.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου