Πώς να διαλέξω παλτό

4 tips για να είσαι σίγουρη ότι διάλεξες το καλύτερο παλτό

Κέλλυ Νόβακ

4 tips για να είσαι σίγουρη ότι διάλεξες το καλύτερο παλτό

Δεν νομίζω να θυμάμαι τον εαυτό μου τον χειμώνα, χωρίς ένα όμορφο παλτό. Από μικρή, περίμενα πώς και πώς να έρθει ο χειμώνας για να φορέσω το πρώτο ever παλτό που απόκτησα, ένα καταπληκτικό μπορντό, μακρύ παλτό, το οποίο μου είχε αγοράσει η μητέρα μου. Πόσο ωραία αισθανόμουν σε αυτό!

Πώς διάλεξα το τέλειο παλτό;

Από τότε έχω ένα «θέμα» με τα πανωφόρια. Δίνω πολύ βάση σε αυτά, μιας και παίζουν το βασικό μέρος των χειμερινών μας εμφανίσεων. ΟΚ, τώρα πια δεν είμαι παιδί, οπότε μπορώ να έχω παραπάνω από ένα. Αλλά υπάρχει το… “The One”. Αυτό που no matter what, φοράω όταν δεν είμαι σίγουρη τι άλλο να φορέσω. Πώς το διάλεξα αυτό το… τέλειο παλτό; Με την βοήθεια των παρακάτω tips!

Ακολούθησε τα tips για να διαλέξεις το καλύτερο παλτό

#1. Πες «ναι» στην ποιότητα και επένδυσε σε ένα καλό παλτό το οποίο ξέρεις ότι θα αντέξει χρόνια.

#2. Έχε υπομονή. Θέλει... έρευνα, πριν βρεις και διαλέξεις το τέλειο παλτό. Κοίτα σε όλα τα μαγαζιά (φυσικά ή online), τα σχέδια, τα υφάσματα, τσέκαρε τιμές. Και έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα, θα μπορείς να βρεις και το κατάλληλο.

#3. Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πάντα τα εξής, όταν πρόκειται να αγοράσεις ένα παλτό: Τι ύφασμα είναι; Πώς εφαρμόζει πάνω μου; Πώς «κάθεται»; Μόνο θετικές απαντήσεις πρέπει να δώσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Τότε θα έχεις διαλέξει και το τέλειο παλτό.

#4. Αφού το διαλέξεις το τέλειο, φρόντισέ το! Πρόκειται για ένα ρούχο το οποίο και πολύ θα φορέσεις και χρόνια θα υπάρχει στην ντουλάπα σου. Φρόντισε λοιπόν, να το αποθηκεύσεις σε σωστό σημείο και να το πηγαίνεις κάθε τέλος σεζόν, στο καθαριστήριο!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares