Skip to main content

DO IT YOURSELF

Fashion Travel Essentials: ΑΥΤΑ πρέπει να έχεις στην βαλίτσα σου, για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Going Somewhere?


Κέλλυ Νόβακ

Going Somewhere?

Ναι, επιτέλους ήρθε η στιγμή που περίμενες όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι. Με το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος να σημαίνει την έναρξη του καλοκαιριού, αλλά και των καλοκαιρινών διακοπών, ξέρω ότι θα το γιορτάσεις φεύγοντας, έστω και για λίγο από την πόλη. 

Το να φτιάχνεις την βαλίτσα σου είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση, γιατί δεν γνωρίζεις τι πρέπει να (πρωτο)πάρεις μαζί σου. Τις περισσότερες φορές καταλήγεις να φοράς τα μισά από τα ρούχα που έχεις πάρει μαζί σου και για τον λόγο αυτό, σου λέω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεσαι να έχεις στις διακοπές σου!

1. Chic clutch: Μια σικ clutch τσάντα είναι η μόνη που χρειάζεσαι για τις εμφανίσεις σου, είτε το βράδυ ή ακόμα και το απόγευμα. Αυτή και η tote τσάντα που θα κρατάς κατά την διάρκεια του ταξιδιού, είναι παραπάνω από αρκετές! Προτίμησε μια σε κλασσικό χρώμα, που θα ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

travelessentials_1.jpg

2. T-shirt: Το αγαπημένο σου t-shirt (ναι, αυτό που σου ταιριάζει τέλεια), δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σου. Φοριέται με τα πάντα, ακόμη και με μια κομψή φούστα για τις βραδινές σου εξόδους!

travelessentials_2.jpg

3. Denim Jacket: Ένα τζιν μπουφάν για τις ψυχρές, καλοκαιρινές βραδιές είναι το μόνο που πρέπει να υπάρχει στην βαλίτσα σου. Θα σε κρατήσει ζεστή και fashionable, καθ’όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

travelessentials_3.jpg

4. Γυαλιά ηλίου: Διάλεξε το πιο cool ζευγάρι από την συλλογή σου και πάρε μόνο αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς πάνω από ένα, τα οποία δεν πρόκειται να φορέσεις. 

travelessentials_4.jpg

5. Panama Hat: Για ευνόητους λόγους, θα χρειαστείς ένα καπέλο για την παραλία, αλλά και για τις βόλτες σου. Διάλεξε ένα panama καπέλο, που πάει με όλα και είναι τόσο chic, ώστε θα αναβαθμίσει όλες σου τις εμφανίσεις.

travelessentials_5.jpg

6. Μαγιό: Ένα (ένα ναι!) κομψό μαγιό είναι αρκετό για τις διακοπές σου! Διάλεξε το αγαπημένο σου, αυτό που ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπό σου και θα δεν θα σε νοιάζει πώς να το συνδυάσεις κάθε μέρα στην παραλία!

travelessentials_6.jpg

7. Εσπαντρίγιες: Εάν θέλεις άνεση αλλά και λίγο «ύψος» παραπάνω, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες θα δώσουν την απόλυτη εκλεπτυσμένη και fashionable νότα στις εμφανίσεις σου. Αυτές και ένα ζευγάρι σανδάλια, είναι ό,τι χρειάζεσαι.

7travelessentials_7.jpg

8. 8. Mini φούστα: Συνδύασε το t-shirt σου με μια playful, μίνι φούστα και θα έχεις την πιο άνετη και chic εμφάνιση, ιδανική για τις καλοκαιρινές διακοπές.

travelessentials_8.jpg

9. Maxi φόρεμα: Την πιο σέξι, κομψή και stylish εμφάνιση, θα την αποκτήσεις με ένα maxi φόρεμα. Τι άλλο να θες στις διακοπές σου;

travelessentials_9.jpg

10. Ολόσωμη φόρμα: Άντε και μια ολόσωμη φόρμα (μακριά ή και κοντή), σε ένα tropical print και η βαλίτσα σου είναι έτοιμη!

travelessentials_10.jpg

Καλό Τριήμερο!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.