Skip to main content

ATHLEISURE

Το ‘’tracksuit’’ των millennials που έχουν αγαπήσει οι celebrities στην καραντίνα τους

24/7 στα αγαπημένα τους ‘’αθλητικά κοστούμια’’



Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει τόσα αθλητικά ρούχα στις κορυφαίες διασημότητες. Και πριν το lockdown, τα αθλητικά ρούχα είχαν κατακτήσει τις νεότερες γενιές, οι οποίες υιοθετούσαν ένα street στιλ, με hyper beast και loungewear κομμάτια, το οποίο συνοδευόταν από αξεσουάρ όπως baseball hats και crossed τσάντες.

 

 

Το ‘’tracksuit’’ που αγαπήθηκε αρχικά από την γενιά των millennials, είναι το ‘’αθλητικό κουστούμι’’. Όταν ολόκληρο το outfit αποτελείται από athleisure στοιχεία και αξεσουάρ. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, χιλιάδες celebrities έχουν επενδύσει σε ποιοτικά tracksuits, τα οποία δεν αποχωρίζονται από την καθημερινότητα τους, από το σπίτι και έως την βόλτα για περπάτημα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το συγκεκριμένο στιλ, το λατρέψαμε στα διασημότερα μοντέλα τα οποία επέλεγαν για το ταξίδι τους και την άφιξη στο αεροδρόμιο, βελούδινες, lounge φόρμες σε pop χρώματα και αθλητικά αξεσουάρ, για άνεση.

Το ‘’tracksuit’’ έχει πλέον επιστρέψει δυναμικά τον τελευταίο καιρό με τις συνθήκες απομόνωσης και τις φορές που παπαράτσι πετυχαίνουν celebrities έξω από το σπίτι τους, φορούν 24/7 τα αγαπημένα τους ‘’αθλητικά κοστούμια’’.

 

 

 

     
πηγή φωτογραφιών: pinterest  

 

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη