Το ‘’tracksuit’’ των millennials που έχουν αγαπήσει οι celebrities στην καραντίνα τους

24/7 στα αγαπημένα τους ‘’αθλητικά κοστούμια’’

Τόνια Τζαφέρη

Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει τόσα αθλητικά ρούχα στις κορυφαίες διασημότητες. Και πριν το lockdown, τα αθλητικά ρούχα είχαν κατακτήσει τις νεότερες γενιές, οι οποίες υιοθετούσαν ένα street στιλ, με hyper beast και loungewear κομμάτια, το οποίο συνοδευόταν από αξεσουάρ όπως baseball hats και crossed τσάντες.

 

 

Το ‘’tracksuit’’ που αγαπήθηκε αρχικά από την γενιά των millennials, είναι το ‘’αθλητικό κουστούμι’’. Όταν ολόκληρο το outfit αποτελείται από athleisure στοιχεία και αξεσουάρ. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, χιλιάδες celebrities έχουν επενδύσει σε ποιοτικά tracksuits, τα οποία δεν αποχωρίζονται από την καθημερινότητα τους, από το σπίτι και έως την βόλτα για περπάτημα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το συγκεκριμένο στιλ, το λατρέψαμε στα διασημότερα μοντέλα τα οποία επέλεγαν για το ταξίδι τους και την άφιξη στο αεροδρόμιο, βελούδινες, lounge φόρμες σε pop χρώματα και αθλητικά αξεσουάρ, για άνεση.

Το ‘’tracksuit’’ έχει πλέον επιστρέψει δυναμικά τον τελευταίο καιρό με τις συνθήκες απομόνωσης και τις φορές που παπαράτσι πετυχαίνουν celebrities έξω από το σπίτι τους, φορούν 24/7 τα αγαπημένα τους ‘’αθλητικά κοστούμια’’.

 

 

 

     
πηγή φωτογραφιών: pinterest  

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares