Τα 3 καλύτερα αθλητικά παπούτσια για περπάτημα/ τρέξιμο

Βελτιστοποιούν την άσκηση και προστατεύουν από τραυματισμούς

Τόνια Τζαφέρη

 

Γνωρίζεις ήδη, πως τα αθλητικά παπούτσια στην γυμναστική και το περπάτημα σου, έχουν καθοριστικό ρόλο. Αν σου έχει τύχει μεγάλη διαδρομή με τα λάθος παπούτσια, τότε έχεις καταλάβει ακριβώς την σημασία των αθλητικών σου, στην καθημερινότητα και πόσο μάλλον στην γυμναστική σου.  

Όχι μόνο προστατεύουν από κραδασμούς και τραυματισμούς, αλλά πλέον υπάρχουν παπούτσια, τα οποία έχουν την δυνατότητα και την τεχνολογία, να ενισχύσουν και να βελτιστοποιήσουν την άσκηση σου. Επενδύοντας σε κάποιο από τα παρακάτω καταφέρνεις να έχεις περισσότερη άνεση, πιο σταθερό βηματισμό και επομένως να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τις ώρες που αθλείσαι.

Ξεκινώντας την λίστα με κάποια από τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για άσκηση και περπάτημα, ένα από τα οποία έχουν ξεχωρίσει είναι από την Reebok, το ZIG Kinetica. Συνδυάζει λειτουργικότητα και πρωτοποριακή τεχνολογία και design, προσφέροντας απόλυτη επιστροφή ενέργειας. Διαθέτει επίσης ‘’ζιγκ ζαγκ’’ σόλα, ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει ενέργεια, να απορροφά τους κραδασμούς και να προσφέρει υψηλή απόκριση και άνεση.

https://www.instagram.com/p/B9CmIn7n2mj/

 

Στην ίδια φιλοσοφία, με ενδιάμεση σόλα Boost για επιστροφή ενέργειας, βρίσκεται και το ‘’Nite Jogger’’ από Adidas. Διαθέτει επίσης και ορθοπεδικό πάτο.

 

 

Τέλος, παραμένοντας στην εταιρεία Adidas και στα ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια που έχει λανσάρει για τρέξιμο και περπάτημα, είναι το Ultra Boost με υποστηρικτικό φτέρνας, υφασμάτινη επένδυση και ενδιάμεση σόλα boost.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares