Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξω χειροποίητες τσάντες

Την πιο κομψή πλεκτή τσάντα μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου. Πώς να δημιουργήσεις την δική σου knit bag, για να κρατάς όλο τον χειμώνα!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, τα χέρια μου πιάνουν λίγο. Και η αλήθεια είναι ότι με το βελονάκι τα πάω καλά. Ναι, έχω "ντροπιαστικό" παρελθόν! Η γιαγιά μου από όταν ήμουν μικρή, μου μάθαινε να πλέκω! Μπορεί τότε να το θεωρούσα λίγο "χαζό" και uncool, αλλά τώρα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο!

Ξέρεις πόσα ωραία αξεσουάρ μπορείς να φτιάξεις πλέκοντας; Πολλά! Και το κατάλαβα, ενώ ξεφύλλιζα το βιβλίο της Κατερίνας Λιβανού, “Η τέχνης της χειροποίητης τσάντας” (εκδόσεις Μύρτος)!
 

bag_knit_01.jpg
 

"Έπεσα" λοιπόν, πάνω στην πιο κομψή τσάντα και είπα να επιχειρήσω να την φτιάξω. Θα το κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο που θα έχω λίγο χρόνο. Θα σου πω πώς πήγε.
 

bag_knit_00.jpg
 

Εν τω μεταξύ, διάβασε και εσύ το ενδιαφέρον αυτό βιβλίο, το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα σε εμπνεύσει ώστε να γίνεις πιο δημιουργική! Είναι ένας όμορφος τρόπος για να εκφράσεις την δημιουργικότητα και έμπνευσή σου και να εξερευνήσεις τις δυνατότητές σου!

Η τσάντα είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που συμπληρώνει την εμφάνιση κάθε γυναίκας εξάλλου. Η ποιότητα και η αισθητική της, βρίσκονται στην λεπτομέρεια, όπως επιλέγοντας το σωστό νήμα, τεχνοτροπία και φινίρισμα.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας πολύτιμος οδηγός, με σημαντικές πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές που θα σε μυήσει στις τεχνικές της πλεκτής τσάντας, αλλά και αυτής με πλαστικό καμβά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.myrtobooks.gr.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της