Skip to main content

DO IT YOURSELF

Το viral βίντεο στο TikTok που αποκαλύπτει το μυστικό για να επιλέξεις σωστό νούμερο στα ρούχα από το Zara

Κρύβεται στις ετικέτες των ρούχων



Το να ψωνίζεις online δημιουργεί περισσότερες πιθανότητες να αγοράσεις ένα ρούχο που δεν είναι στο νούμερό σου, αυτό όμως μπορεί να συμβεί ακόμα και με τη φυσική παρουσία σου σε ένα κατάστημα, όταν για παράδειγμα βλέπεις ένα item που σου αρέσει, αλλά επειδή βιάζεσαι, δεν το δοκιμάζεις και πηγαίνεις κατευθείαν στο ταμείο. Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές μιας και είμαι συνέχεια στο τρέξιμο, παρόλα αυτά βρήκα ένα τρικ στο TikTok το οποίο και με έχει σώσει.

Το βίντεο αυτό λοιπόν έχει γίνει viral κι όχι άδικα, αφού αποκαλύπτει το μυστικό που κρύβεται στις ετικέτες των ρούχων Zara και το οποίο μπορεί να βοηθήσει κάθε καταναλωτή να επιλέξει το νούμερο που αντιστοιχεί στον σωματότυπο του.

Σύμφωνα με το τρικ, στις ετικέτες των ρούχων και δίπλα από το νούμερο, υπάρχει ένα γεωμετρικό σχήμα: ένας κύκλος, ένα τρίγωνο ή ένα τετράγωνο. Ο κύκλος δείχνει πως η εφαρμογή του ρούχου είναι πιο μεγάλη και χαλαρή, το τρίγωνο με τη σειρά του συμβολίζει ότι είναι πιο στενή, ενώ το τετράγωνο σημαίνει true to size, δηλαδή ανταποκρίνεται στα νούμερα με τον κλασικό τρόπο.

Αν και αρκετοί χρήστες του TikTok υποστηρίζουν πως αυτά τα σύμβολα δεν έχουν να κάνουν με το νούμερο του κάθε ρούχου, πολλοί έχουν κάνει το test τους, έχουν δηλαδή πειραματιστεί και έχουν καταλήξει πως η θεωρία με τη σημασία των συμβόλων ισχύει και θα σε βοηθήσει στις επόμενες αγορές σου.

@wearherstyle Mind blowing ? #zarasizing #zarasizeguide #zaratags #zarahack #zarahacks #wearherstyle #zarashoppinghack #shopwithme #zaraaddiction #zaraaddicts ♬ original sound - Peach Girl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα