Skip to main content

DO IT YOURSELF

Κάνε τη διαφορά αυτές τις γιορτές με ένα παλτό σε κόκκινο καρό

Πώς θα το εντάξεις στην εμφάνισή σου



Αν δεν μπορείς να πεταχτείς στο Παρίσι για τις γιορτές, βάλε λίγο γαλλική εσάνς στην γκαρνταρόμπα σου. Λατρεύω το στιλ των Γαλλίδων και πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αφού αυτές οι γυναίκες είναι super stylish και ταυτόχρονα τα looks τους μοιάζουν τόσο μα τόσο ανεπιτήδευτα. Ένα από τα items που λατρεύουν οι Γαλλίδες αυτόν τον χειμώνα είναι και huge τάση που την έχουμε δει και σε πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, όπως Michael Kors, Dior. Ο λόγος για το καρό design που βλέπουμε να το προτιμούν σε ότι έχει να κάνει με το παλτό.

Το καρό παλτό αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι το οποίο αποδίδει ένα sophistication που το κάνει αρκετά «ελκυστικό» για να το φορέσεις και εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ στις εξόδους σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με απλά, καθημερινά κομμάτια και να δημιουργήσεις ένα άκρως casual σύνολο, αλλά και με πιο επίσημα ενδύματα για ένα βραδινό ποτό ή δείπνο. 

Χάρη στις Γαλλίδες και τους υπέροχους στιλιστικούς τους συνδυασμούς, το καρό παλτό είναι τόσο current όσο ποτέ. Εκείνες δεν μπορούν να βγουν έξω χωρίς αυτό τις κρύες ημέρες και το κάνουν να δείχνει must – have item της φετινής γκαρνταρόμπας μέσα από τις street style φωτογραφίες τους στα social media.

Εάν σκέφτεσαι να αποκτήσεις τώρα ένα νέο σχέδιο παλτό, εμείς βρήκαμε ένα από τα πιο όμορφα, ζεστά και οικονομικά της αγοράς, το οποίο μπορείς να πάρεις μαζί σου σε κάθε ταξίδι την περίοδο των γιορτών αφού ταιριάζει με τα πάντα!

Εδώ σου έχουμε μερικά όπου πρωταγωνιστεί το χρώμα των γιορτών – δηλαδή το κόκκινο. Κάνε την κίνηση ματ και αυτά τα Χριστούγεννα, γίνε το πνεύμα της κομψότητας!

Διάλεξε κόκκινο με μαύρο, κόκκινο με περισσότερα χρώματα, ή ξεχώρισε με ένα καρό σε κόκκινο και λευκό. Παίξε ακόμα με το μέγεθος των καρό. Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν και ζιβάγκο μέχρι βραδινό φόρεμα – για να είσαι κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ποιος είπε ότι τα ζεστά ρούχα δεν μπορούν να είναι και hot; Το trend υποστηρίζει fyi και η Jeniffer Lopez…

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»