Skip to main content

FASHION TRENDS

L(ittle)W(hite)D(ress): Το μικρό λευκό μαύρο φόρεμα μπαίνει δυναμικά στην ντουλάπα σου

Ναι, και τον χειμώνα!


Κέλλυ Νόβακ

Αρχικά, εάν πιστεύεις στον «μύθο» ότι το λευκό φοριέται μόνο το καλοκαίρι, σου προτείνω να τον καταρρίψεις.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται όλο τον χρόνο και κυρίως τον χειμώνα, δίνοντας πιο τρομερά εκλεπτυσμένη αισθητική στις εμφανίσεις μας. Ένα από τα items στο χρώμα αυτό και τις επιμέρους αποχρώσεις του, είναι το «μικρό» λευκό φόρεμα. Ενώ μέχρι τώρα ξέρεις ότι από την ντουλάπα σου δεν πρέπει να λείπει ένα μαύρο φόρεμα, την λίστα με τα must-have items έρχεται να συμπληρώσει και το λευκό. Και αυτό γιατί έχει την ίδια ιδιότητα με το μαύρο. Είναι δηλαδή μια απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και όλες τις αποχρώσεις δέρματος, ενώ είναι αρκετά chic. 

Σε οποιοδήποτε στιλ, με μακρύ μανίκι ή με κοντό, μέχρι το γόνατο ή πιο μίνι, επίλεξε ένα ύφος που να σε αντιπροσωπεύει. Και ως προς πώς να το φορέσεις; Δες τα παρακάτω tips:

1. Σκουρόχρωμα Αξεσουάρ: Ένα ζευγάρι μπορντό, κυπαρισσί ή μαύρες γόβες και μια τσάντα στην ίδια απόχρωση, αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό για αυτό το φόρεμα. Ιδανικό look για να φορέσεις σε κάποιο από τα επερχόμενα εορταστικά πάρτι!

lwd_01.jpg

2. Casualwear: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φοράς αυτό το φόρεμα όλη μέρα; Δώσ' του μια πιο casual προσέγγιση, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι sneakers και ένα bomber ή leather jacket. Για μια πιο fun αισθητική, προτίμησε το jacket να έχει ένα ενδιαφέρον pattern ή χρώμα.

lwd_02.jpg

3. Statement Πανωφόρι: Το λευκό φόρεμα λειτουργεί ως ένα λευκός καμβάς. Μπορείς να του δώσεις εύκολα ένα πιο φαντασμαγορικό look με τον πιο απλό τρόπο. Γι΄αυτό και ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, όπως μια κάπα ή ένα statement παλτό –τα οποία είναι και φέτος της μόδας- θα μεταμορφώσουν αυτό το απλό ρούχο στο πιο μοναδικό.

lwd_03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας