3 τάσεις που επιβάλλεται να δοκιμάσεις αυτό τον χειμώνα

Αν πρέπει να πειραματιστείς με κάτι, κάν’το με αυτά τα trends!

Κέλλυ Νόβακ

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθούμε όλες τις τάσεις. Πιστεύω όμως ότι οφείλουμε να δοκιμάζουμε κάθε τόσο και κάτι καινούργιο. Και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνεις αν όχι μέσα από ένα ρούχο, ένα αξεσουάρ, ένα look.

Οι παρακάτω τάσεις όσο αλλόκοτες και αν μπορεί να σου φανούν –μπορεί και όχι-, έχουν ένα σκοπό: Θα σε βάλουν στην διαδικασία του πειραματισμού. Και ξέρεις πόσο μεγάλη φαν του πειραματισμού είμαι. Μέσα από αυτόν μπορούμε να ανακαλύψουμε όχι απλά νέες και δημιουργικές εμφανίσεις για εμάς, αλλά και νέες πτυχές του εαυτού μας. Μπορεί τελικά να είσαι πολύ πιο έτοιμη απ’ όσο νομίζεις για να δοκιμάσεις νέα πράγματα, απ’ όσο περίμενες. Αυτό και μόνο, είναι αρκετό. Γι΄αυτό σε παροτρύνω να δεις τις παρακάτω τάσεις και να δοκιμάσεις αυτή που είναι τελείως αντίθετη με την αισθητική σου. Τόλμησε, αναζήτησε, πειραματίσου. Θα δεις ότι τελικά θα σου βγει σε καλό.

Ρίγα-στην-ρίγα

3winter-trends-you-should-try-now-01.jpg

Κάθετες ρίγες, οριζόντιες πλάγιες, λοξές. Δεν έχει σημασία. Αρκεί να παίξεις μαζί τους και να συνδυάσεις μέχρι και δύο ή τρία διαφορετικά ριγέ μοτίβα μαζί.

 

Τα ‘80s στο έπακρο

3winter-trends-you-should-try-now-02.jpg

Έντονοι ώμοι, βυνίλ ρούχα, σκισμένα καλσόν, παιχνιδιάρικα layers όλα είναι επιτρεπτά στον κόσμο των ΄80s.

 

Δύτης στην στεριά 

3winter-trends-you-should-try-now-03.jpg

Δεν θα χρειαστείς φιάλη οξυγόνου για να…. υποστηρίξεις αυτή την τάση. Αρκεί ένα scuba ύφασμα, color-block μοτίβα, bold αποχρώσεις και κάνεις βουτιά στην… υψηλή ραπτική!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares