Αυτό το χρώμα δεν είναι μόνο για του Αγ. Βαλεντίνου

Το χρώμα που όλες οι γυναίκες φοράνε στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Κέλλυ Νόβακ

Καμιά φορά, δεν χρειάζεται να είναι ένα πανάκριβο ζευγάρι παπούτσια ή μια πολυτελής τσάντα για να δημιουργηθεί μια τάση από τις street style εμφανίσεις που βλέπουμε καθημερινά από όλο τον κόσμο. Αρκεί μια «απλή» απόχρωση για να «ενώσει» όλες αυτές τις γυναίκες. Και στην Νέα Υόρκη το τελευταίο hot trend είναι ένα… καυτό χρώμα!

Μπορεί η ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου να είναι πια παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το κόκκινο χρώμα πρέπει να το φοράμε αποκλειστικά και μόνο τότε! Οι παρακάτω γυναίκες, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν σταμάτανε να το φορούν. Είτε σαν λεπτομέρεια, είτε μέσα από ένα statement ρούχο (βλ. παλτό, δερμάτινο παντελόνι κ.ο.κ.), το κόκκινο χρώμα και όλες του οι αποχρώσεις αποτελούν από τα must-have της φετινής σεζόν!

«Κλέψε» ιδέες για το πώς να το αξιοποιήσεις και εσύ καλύτερα, μέσα από τα παρακάτω looks!

 

2017color-of-the-season-01.jpg 2017color-of-the-season-02.jpg 2017color-of-the-season-03.jpg 2017color-of-the-season-04.jpg 2017color-of-the-season-05.jpg 2017color-of-the-season-06.jpg 2017color-of-the-season-07.jpg 2017color-of-the-season-08.jpg 2017color-of-the-season-09.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares