Αυτές τις φθινοπωρινές τάσεις φοράνε ήδη όλα τα fashion icons

Εσύ, ακόμα περιμένεις;

Κέλλυ Νόβακ

Όταν πολλοί λένε ότι περιμένουν πώς και πώς να έρθει το φθινόπωρο, το εννοούν να ξέρεις. Και ποιοι είμαστε εμείς να τους κατηγορήσουμε στην τελική;

Γιατί η αλήθεια είναι, αν το καλοσκεφτείς, για την Μόδα τουλάχιστον, ότι το φθινόπωρο είναι από τις καλύτερες και σημαντικότερες σεζόν του χρόνου. Δηλαδή, οι εμφανίσεις της εποχής αυτής, έχουν την σωστή δόση styling, από την άποψη ότι δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε ή να στερούμε τις εμφανίσεις από τα layers και φυσικά, μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο σορτσάκια και «απλοϊκά» σύνολα, το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ανακαλύψουμε την δημιουργικότητά μας.

Σε συνδυασμό λοιπόν, με τις νέες, φρέσκες τάσεις που προκύπτουν και με την ανανεωμένη διάθεση που έχουμε, το φθινόπωρο μπορεί να είναι από τις αγαπημένες μας σεζόν.

Πολλές fashionistas λοιπόν, το πιστεύουν αυτό και το… δείχνουν μέσα από τις εμφανίσεις τους! Πολλά style icons έχουν ήδη μπει στο πνεύμα της νέας σεζόν λοιπόν, και φορούν ήδη τις πιο hot φθινοπωρινές τάσεις. Ποιες είναι αυτές; Δες παρακάτω!

#1. Τhe business casual

#2. Fall Florals

#3. Statement cut outs

#4. Extreme Ruffles

#5. Casual Midis

#6. Silver Struck

#7. Neutrals AlertAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares