Skip to main content

FASHION TRENDS

Παντελόνια κάτω από φορέματα: Η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις

Όλες οι fashionistas φορούν ήδη τον απόλυτο συνδυασμό που τιμάει τα…. ένδοξα layers!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι θαυμάσιο, αν κάτσεις και σκεφτείς, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο καιρός στο στιλ μας. Είναι o κοινός παρονομαστής σε όλες τις εμφανίσεις, όλων των ανθρώπων.

«Τι καιρό θα κάνει αύριο», θα αναρωτηθείς πριν σκεφτείς ένα σωρό συνδυασμούς ρούχων για να φορέσεις στην δουλειά, την επόμενη ημέρα. Είναι αυτός που μας «καθοδηγεί» πρωτίστως στο τι θα φορέσουμε και έπειτα η αισθητική μας, η διάθεσή μας και όποιος άλλος παράγοντας συμβάλλει ώστε να συνθέσουμε τελικά μια εμφάνιση.

Και συνειδητοποιώ, ότι αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο σημαντικά τα layers αυτή την περίοδο. Πέρα από τους έξτρα πόντους στιλ που δίνουν στα looks μας, έχουν και βιοποριστικούς σκοπούς. Με το που «κρυώνει» λίγο ο καιρός, θα φορέσεις ένα πουκάμισο κάτω από ένα πουλόβερ, μια μακρυμάνικη μπλούζα κάτω από ένα φόρεμα. «Μπαμ!», έχεις layers. Και αμέσως μια εμφάνισή σου, παίρνει άλλη τροπή, άλλη αισθητική.

Είναι σημαντικά λοιπόν, τα layers πέρα από το γεγονός ότι σε κρατούν ζεστή. Και πιο ζεστή θα σε κρατήσει ένα παντελόνι κάτω από ένα φόρεμα, απ’ ότι ένα καλσόν!

Αυτή είναι και η τάση που κάνει τρελό trending αυτό τον καιρό εξάλλου και μπορώ να καταλάβω γιατί: γιατί είναι κουλ. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα ημιδιάφανο, ρομαντικού τύπου φόρεμα και από κάτω ένα βινύλ ή δερμάτινο παντελόνι.

Ναι, είναι το στιλ που αναζητάμε, αφού έχουμε «λύσει» το βιοποριστικό ερώτημα του αν αυτό το σύνολο «θα με κρατήσει ζεστή». Και έχουν πάααααρα πολύ στιλ οι παρακάτω εμφανίσεις που αποτελούνται από φορέματα συνδυασμένα με παντελόνια.
 

dressoverpants_01.jpg

dressoverpants_02.jpg

dressoverpants_03.jpg

dressoverpants_05.jpg

dressoverpants_06.jpg

dressoverpants_07.jpg

dressoverpants_08.jpg

dressoverpants_09.jpg

dressoverpants_10.jpg
 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός