Παντελόνια κάτω από φορέματα: Η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις

Όλες οι fashionistas φορούν ήδη τον απόλυτο συνδυασμό που τιμάει τα…. ένδοξα layers!

Κέλλυ Νόβακ

Είναι θαυμάσιο, αν κάτσεις και σκεφτείς, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο καιρός στο στιλ μας. Είναι o κοινός παρονομαστής σε όλες τις εμφανίσεις, όλων των ανθρώπων.

«Τι καιρό θα κάνει αύριο», θα αναρωτηθείς πριν σκεφτείς ένα σωρό συνδυασμούς ρούχων για να φορέσεις στην δουλειά, την επόμενη ημέρα. Είναι αυτός που μας «καθοδηγεί» πρωτίστως στο τι θα φορέσουμε και έπειτα η αισθητική μας, η διάθεσή μας και όποιος άλλος παράγοντας συμβάλλει ώστε να συνθέσουμε τελικά μια εμφάνιση.

Και συνειδητοποιώ, ότι αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο σημαντικά τα layers αυτή την περίοδο. Πέρα από τους έξτρα πόντους στιλ που δίνουν στα looks μας, έχουν και βιοποριστικούς σκοπούς. Με το που «κρυώνει» λίγο ο καιρός, θα φορέσεις ένα πουκάμισο κάτω από ένα πουλόβερ, μια μακρυμάνικη μπλούζα κάτω από ένα φόρεμα. «Μπαμ!», έχεις layers. Και αμέσως μια εμφάνισή σου, παίρνει άλλη τροπή, άλλη αισθητική.

Είναι σημαντικά λοιπόν, τα layers πέρα από το γεγονός ότι σε κρατούν ζεστή. Και πιο ζεστή θα σε κρατήσει ένα παντελόνι κάτω από ένα φόρεμα, απ’ ότι ένα καλσόν!

Αυτή είναι και η τάση που κάνει τρελό trending αυτό τον καιρό εξάλλου και μπορώ να καταλάβω γιατί: γιατί είναι κουλ. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα ημιδιάφανο, ρομαντικού τύπου φόρεμα και από κάτω ένα βινύλ ή δερμάτινο παντελόνι.

Ναι, είναι το στιλ που αναζητάμε, αφού έχουμε «λύσει» το βιοποριστικό ερώτημα του αν αυτό το σύνολο «θα με κρατήσει ζεστή». Και έχουν πάααααρα πολύ στιλ οι παρακάτω εμφανίσεις που αποτελούνται από φορέματα συνδυασμένα με παντελόνια.
 

dressoverpants_01.jpg

dressoverpants_02.jpg

dressoverpants_03.jpg

dressoverpants_05.jpg

dressoverpants_06.jpg

dressoverpants_07.jpg

dressoverpants_08.jpg

dressoverpants_09.jpg

dressoverpants_10.jpg
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares