Σύγχρονα κοσμήματα που βάζουν και πάλι τις πέρλες στο παιχνίδι

Αν νόμιζες ότι οι πέρλες κάνουν μόνο για την μητέρα σου, έκανες λάθος!

Κέλλυ Νόβακ

Από μικρή έχω την εικόνα ενός τέτοιου κοσμήματος: των κοσμημάτων με πέρλες. Και συγκεκριμένα, από δύο γυναίκες: την γιαγιά μου και την Coco Chanel!

Θυμάμαι να βλέπω την γιαγιά μου με περηφάνεια να φοράει τις πέρλες και το καφέ κραγιόν της, λίγο πριν πάει σε επίσκεψη σε φίλη της, αλλά και φωτογραφίες της Coco Chanel, να συνοδεύουν πάντα άψογα τα σύνολά της με το χαρακτηριστικό tweed σακάκι.

Από τότε τις αγάπησα. Ήθελα και εγώ ένα τέτοιο κόσμημα. Μεγαλώνοντας όμως, για κάποιο λόγο οι πέρλες έγιναν στο μυαλό μου συνώνυμες με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και διαφορετικού status από του δικού μου, όντας μια άχαρη teenager.

Με τα χρόνια, άρχισα να αλλάζω γνώμη και ειδικά τον τελευταίο καιρό. Αυτό γιατί έχω αρχίσει να βλέπω γυναίκες όλων των ηλικιών να φοράνε κοσμήματα με πέρλες. Είτε είναι πραγματικές πέρλες, είτε όχι.

Πλέον η αγορά προσφέρει πολλές επιλογές και σε σχέδια, αλλά και σε τιμές, κάνοντας αυτό το τόσο διαχρονικό στιλ κοσμήματος προσβάσιμο σε όλες μας!

Εγώ πάντως, έκανα μια βόλτα στην αγορά και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα σχέδια με πέρλες ή που θυμίζουν πέρλες, αλλά και τιμές για όλα τα πορτοφόλια!

Τέλειο δώρο για να κάνεις στην κολλητή σου, τώρα τα Χριστούγεννα ή πολύ απλά, στον εαυτό σου!

6perlsjewerly_01.jpg

Folli Follie

6perlsjewerly_02.jpg

Pandora

6perlsjewerly_03.jpg

Anna Maria Mazaraki

6perlsjewerly_04.jpg

Kenneth Jay Lane

6perlsjewerly_05.jpg

Pandora

6perlsjewerly_06.jpg

New LookAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares