Το πιο hot χρώμα της σεζόν μας κάνει να… ελπίζουμε

Eλπίδα για τέλειες εμφανίσεις, με το πράσινο στο καμβά του look μας.

Κέλλυ Νόβακ

Μου έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη από παλιά αυτό. Από μικρή, θυμάμαι να μας λένε στο σχολείο τους συμβολισμούς που έχει το κάθε χρώμα. Δεν θυμάμαι κανένα χρώμα τι συμβολίζει, εκτός από ένα: το πράσινο. Ίσως να φταίει που είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Ίσως απλά να μου αρέσει αυτό που συμβολίζει: την ελπίδα.

Το πράσινο λοιπόν, είναι συνδεδεμένο με την ελπίδα, την αναγέννηση, τη φύση, την έμπνευση. Ταυτίζεται πολύ και με την ζήλεια και τον φθόνο, αλλά επιλέγω να το παραβλέψω αυτό και να επικεντρωθώ στα «καλά». Και ένα από τα (πολύ) καλά του είναι ότι το πράσινο είναι ένα εκπληκτικό χρώμα για την Άνοιξη!

Από πέρσι, η απόχρωση αυτή έχει εισβάλλει δυναμικά στην ζωή μας, από την στιγμή που η Pantone το όρισε ως το χρώμα του 2017. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ακόμα και τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, το πράσινο παραμένει να έχει την ισχύ που είχε και πέρσι. Πολλές καλοντυμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, το επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους, μέχρι και σήμερα, συνθέτοντας εντυπωσιακά σύνολα.

Από το βαθύ σκούρο πράσινο, το κυπαρισσί, το σμαραδγί κ.ά., το χρώμα αυτό δεν μας κάνει απλά να ελπίζουμε σε πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις, αλλά μας επιβεβαιώνει την επιτυχία τους!
 

Πάρε ιδέες για τις εμφανίσεις σου, από τις παρακάτω fashionistas!

green_color_spring_01.jpg

green_color_spring_02.jpg

green_color_spring_03.jpg

green_color_spring_04.jpg

green_color_spring_05.jpg

green_color_spring_06.jpg

green_color_spring_08.jpg

Κεντρική φωτό: Adam Katz SindingAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares