Skip to main content

FASHION TRENDS

5 στοιχεία που πρέπει να ενσωματώσεις στο ντύσιμό σου, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση!

Make a fashion statement.


Κέλλυ Νόβακ

Πολλές είναι οι φορές που πρέπει να βγούμε από το σπίτι μας είτε για να πάμε στην δουλειά μας είτε γιατί μας έχουν καλέσει σε ένα πάρτι κ.τ.λ. Αλλά ακόμα περισσότερες είναι εκείνες οι φορές που δεν έχουμε διάθεση ή έμπνευση για το τι ρούχα να βάλουμε.

Παρόλα αυτά, θέλουμε να εντυπωσιάζουμε σε κάθε μας εμφάνιση. Μην σκας! Σου παρουσιάζω 5 στοιχεία που πρέπει να ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου και με τα οποία μπορείς να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. 

1. Lace: Η δαντέλα είναι ένα διαχρονικό trend, που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Είναι κομψό και εντυπωσιακό, λόγω του pattern και της υφής του. Φορώντας δαντέλα, είτε σε ρούχα, όπως σε φορέματα, ζακέτες ή ακόμη και σε αξεσουάρ, όπως κολιέ ή γάντια, αυτόματα κάνει το look σου –βραδινό ή πρωινό- εντυπωσιακό!

fashion_st3.jpg

2. Metallics: Η μόδα των μεταλλικών ρούχων και στοιχείων είναι μια από αυτές που τα τελευταία χρόνια λατρεύουμε. Από μπλούζες μέχρι παπούτσια, σου δίνουν αμέσως λάμψη, χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου!

fashion_st5.jpg

3. Pom-Poms: Η μόδα των pom-poms ξεκίνησε φέτος και έχουμε αρχίσει να την αγαπάμε πολύ. Και γιατί όχι; Είναι παιχνιδιάρικη και "δίνει ζωή" στα look σου! Δοκίμασε την σε παπούτσια και τσάντες και το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει όχι μόνο εσένα, αλλά και τους γύρω σου!

fashion_st2.jpg

4. Faux Fur: Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τις γούνες (ψεύτικες φυσικά!); Όχι μόνο σε ζεσταίνουν, αλλά ενσωματώνοντάς τις στις εμφανίσεις σου, σε κάνουν να ξεχωρίζεις αμέσως! Μην φοβηθείς να παίξεις και με αξεσουάρ, όπως χειροπέδες-βραχιόλια για το χέρι και κασκόλ.

fashion_st4.jpg

5. Sheer: Η διαφάνεια είναι μια "φρέσκια" λεπτομέρεια στα ρούχα μας. Δοκιμάσέ την σε μακριές φούστες, φορέματα αλλά και σε σακάκια. Θα ξεχωρίσεις αμέσως με την θηλυκότητά σου και την flirty αίσθηση που σου χαρίζει!

fashion_st1.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός