Skip to main content

FASHION TRENDS

Το σπίτι σου μπορεί να "ντυθεί" Gucci από γωνιά σε γωνιά...

Αν είσαι φαν του πολυτελούς οίκου μόδας... με αυτό το άρθρο θα τρελαθείς!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Με αφορμή την Εβδομάδα Design στο Μιλάνο, ο οίκος Gucci εγκαινίασε μια προσωρινή διώροφη μπουτίκ στην οποία παρουσιάζονται οι τελευταίες δημιουργίες Gucci όχι σε ρούχα και αξεσουάρ αλλά κρατήσου... σε έπιπλα και είδη εσωτερικής διακόσμησης!

Ο Alessandro Michele, δημιούργησε ένα Gucci διαμέρισμα στο οποίο το εκλεπτυσμένο και σύγχρονο interior design, παντρεύεται επιδέξια με την υψηλή ραπτική, την αρχιτεκτονική και τις vintage πινελιές. Mαρμάρινο τζάκι, ανάκλιντρα και πολυθρόνες εμπνευσμένες από το Hollywood του '50, εντυπωσιακά χρώματα και μοτιβά... μπορούν πραγματικά να σε κάνουν να πάθεις "μοδικό ντελίριο"!

 

gucci7.jpg  icannotknow_13_4_2019_15_27_16_308.jpg

 

https://www.instagram.com/p/BwE31c1nkLG/

Η συλλογή ονομάζεται Gucci Decor και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017. Απόδειξη πως ο οίκος Gucci είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την εσωτερικκη διακόσμηση, αποτελεί και το γεγονός ότι απέκτησε τον ιστορικό ιταλικό οίκο πορσελάνης Richard Ginori, δίνοντάς του ξανά ζωή, μετά το κλείσιμο της επιχείρησης, το 2013, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο οίκος Richard Ginori που ιδρύθηκε το 1735 και από το 1923 ως το 1933 ήταν υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του θρυλικού Gio Ponti, παράγει σήμερα όλα τα πορσελάνινα είδη που εντάσσονται στην κολεξιόν Gucci Decor.

https://www.instagram.com/p/BwFmNj7AVAM/

Αν θες να εξευρευνήσεις και εσύ διεξπδικότερα την εντυπωσιακή συλλογή Gucci Decor ,  υπάρχει app για το κινητό σου, στο οποίο διάφορα αντικείμενα της κολεξιόν εμφανίζονται στην οθόνη ως μεγεθυμένα εικονικά γλυπτά.

 

gucci2.jpg 

gucci8.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν