Skip to main content

FASHION TRENDS

Τι αρέσει στους άντρες να φορούν οι γυναίκες;

Ρωτήσαμε, ψάξαμε και μάθαμε...



Πολλές γυναίκες ιδιαίτερα όταν επιθυμούν να εντυπωσιάσουν, τους απασχολεί ένα αιώνιο πρόβλημα: ‘’Τι να φορέσω για να του αρέσω;’’

 Έψαξα, ρώτησα και στα παραδίδω όλα, προκειμένου να κερδίσεις την θετικές εντυπώσεις αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε.
Πρώτο στην λίστα βρίσκεται το αγαπημένα και κλασσικό μαύρο (κοντό συνήθως) φόρεμα.  Νομίζω δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει το συγκεκριμένο κλασσικό και διαχρονικό ρούχο. Οι περισσότεροι είναι το πρώτο πράγμα που σου λένε ότι αρέσει πολύ στις γυναίκες.
Ένα έξτρα tip είναι όταν το μαύρο φόρεμα συνδυάζεται και με κόκκινο κραγιόν. Εκεί είναι που τον έχεις κατακτήσει σίγουρα. Το θέμα όμως είναι και τα σωστά αξεσουάρ που θα κάνουν πιο κομψή την εμφάνισή σου και θα τις δώσουν τα stylish vibes που χρειάζεται.

girls1.jpg

Επόμενο είναι το σύνολο white shirt/ blue jeans.
Το λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα jean είναι επίσης κάτι που τους αρέσει πολύ. Εξίσου κλασσικό και διαχρονικό, πηγαίνει σε όλες και με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα απογειώσεις την εμφάνιση σου. Στα αξεσουάρ θα μπορούσες να προσθέσεις μια κλασσική ζώνη, σκουλαρίκια ή ρολόι και φυσικά ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια. Φοριέται άνετα πρωί και βράδυ και θα σου δίνει ένα ''επιμελώς ατημέλητο'' ύφος.

girls2.jpg

Τόταλ black. Το λατρεύουν…
Ίσως το μαύρο να τους προκαλεί μυστήριο και να το αγαπούν τόσο. Το μαύρο σύνολο δεν θα έλειπε από την λίστα καθώς αρέσει σε πολλούς, είναι επίσης διαχρονικό και πηγαίνει σε όλες. Προσοχή όμως να μην το παρακάνουμε, η επανειλημμένη επιλογή του τόταλ black  ίσως αποβεί κουραστική και βαρετή. Εννοείται, ειδικά εδώ, δεν ξεχνούμε αξεσουάρ.

girls3.jpg

Κοντά αέρινα φορέματα. Οι λάτρεις του girly στιλ θα βρουν εδώ την χαρά τους. Τα χαριτωμένα, αέρινα φορέματα αρέσουν πολύ και δεν το κρύβουν. Είναι cute, παιχνιδιάρικα αλλά και θηλυκά.

girls4.jpg

Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν, ότι κλασσικές και διαχρονικές επιλογές θα ήταν οι κατάλληλες σε περιπτώσεις που θες να εντυπωσιάσεις τον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο. Απλά και σύγχρονα outfits χωρίς έντονα και extravagant στοιχεία θα είναι οι σύμμαχοί σου!

Good Luck!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό