Δερμάτινο πουκάμισο: πώς θα το συνδυάσεις το 2020

Άψογοι συνδυασμοί από street stylers για το πώς θα φορέσεις και θα συνδυάσεις το δερμάτινο πουκάμισο το 2020.

Τόνια Τζαφέρη

Το δερμάτινο ύφασμα (εννοείται όχι αληθινό!!!) αποτελεί μια από τις πιο hot και δημοφιλείς τάσεις της σεζόν. Έχει επιστρέψει δυναμικά και το συναντάμε παντού. Εκτός από δερμάτινα παντελόνια και τζάκετς είναι ώρα να το φορέσουμε και στα πουκάμισα! Το leather shirt έχει ενθουσιάσει το street style κοινό, το οποίο μας δίνει καθημερινά εκπληκτικούς συνδυασμούς με δερμάτινα πουκάμισα για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου στην πόλη!

Δίνει μια ροκ, μοντέρνα, sexy και urban αισθητική που κάθε σύγχρονη γυναίκα θα ήθελε να έχει. Το δερμάτινο ύφασμα μάλιστα έχει και μεγάλο ανδρικό κοινό, αφού δεν είναι λίγοι οι άντρες που έχουν δηλώσει πως τους αρέσει στις γυναίκες το δερμάτινο ύφασμα. Δείχνει μυστήριο και περιπέτεια.Οι συνδυασμοί για το δερμάτινο πουκάμισο είναι πραγματικά πολλοί. Μπορείς είτε να το απογειώσεις με ένα τόταλ δερμάτινο look, είτε ένα δερμάτινο κομμάτι την κάθε φορά. Προσωπικά έχω ξεχωρίσει το total leather look, με δερμάτινη midi φούστα, δερμάτινο πουκάμισο και ψηλές μπότες! Είναι ο απόλυτος συνδυασμός του street style που θα σου δώσει δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
Αν οι περιστάσεις επιζητούν πιο casual εμφανίσεις, τότε το δερμάτινο shirt σου, σε συνδυασμό με το jean σου θα είναι ιδανική επιλογή! 

(πηγή φωτογραφιών: pinterest)About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares