Skip to main content

FASHION TRENDS

Μάξι φορέματα 2020: εκπληκτικά μάξι φορέματα για τον χειμώνα

 

Ποιός είπε πως τα μάξι φορέματα φοριούνται μόνο το καλοκαίρι; 

 



 

 

ντιθέτως μάλιστα αυτόν τον καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερα outfits με μάξι φορέματα τα οποία δείχνουν εκπληκτικά και οι συνδυασμοί τους είναι αμέτρητοι.

Ένα μάξι φόρεμα από μόνο του είναι εντυπωσιακό. Φέτος τον χειμώνα είδαμε πολλούς αξιοθαύμαστους συνδυασμούς τους οποίους ασφαλώς έχουμε κρατήσει και καλύπτουν κάθε στιλ γυναίκας. Από ροκ/ leather girl εως chic και girly! 

 

 

Το μάξι φόρεμα αποτελεί κομμάτι ''πασπαρτού''. Μπορείς να φορέσεις από πάνω πουλόβερ και να φαίνεται ως μάξι φούστα, μπορείς να το συνδυάσεις με bomber jacket, μπότες, sneakers, γούνα, παλτό, σακάκι... με πραγματικά πάρα πολλά κομμάτια που ήδη υπάρχουν στην ντουλάπα σου και κάθε φορά έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις και διαφορετική εμφάνιση.

 

 

Μεγάλη τάση φέτος το δερμάτινο και οι ψηλές μπότες. Ιδανική επιλογή άρα, ένα δερμάτινο μάξι φόρεμα με ψηλές δερμάτινες μπότες. Ένας συνδυασμός που τον πετύχαμε σε κορυφαίες fashion editors/influencers και ανυπομονούμε να τον δοκιμάσουμε και εμείς. 

 

 

Τα μάλλινα μάξι φορέματα έχουν επίσης την τιμητική τους και φέτος, μαζί με τα knit sets. Aν είσαι κορίτσι της άνεσης και του casual look, ένα μάξι φόρεμα με καλσόν, sneakers και το bomber ή puffer jacket σου θα είναι εκπληκτικό look για τις πρωινές σου βόλτες στην πόλη. 

 

 

Θα έχεις ακούσει πως πολλές φορές η μόδα δεν έχει κανόνες. Και σε πολλές περιπτώσεις αυτό ισχύει. Διάλεξε το μάξι φόρεμα που σου αρέσει, πειραματίσου, δοκίμασε και με λίγη έμπνευση από τις φωτογραφίες της ανάρτησης είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει και σου πηγαίνει πολύ. 

 

(πηγή φωτογραφιών: pinterest).

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.