Skip to main content

FASHION TRENDS

Πολυτέλεια στο street style

Πως να κάνεις μια εμφάνιση να δείχνει ακριβή



Τα luxury looks πάντα εντυπωσιάζουν στο street style και δεν αργούν πολύ να γίνουν viral, κάνοντας εκατοντάδες γυναίκες να θέλουν να τα φορέσουν και αυτές. Ομολογουμένως η έντονη μινιμαλιστική τάση που κυριαρχεί σε πολλούς τομείς και κυρίως στην μόδα, έχει αφήσει στην άκρη τις ''φορτωμένες'' εμφανίσεις με πολλά στοιχεία και luxurious κομμάτια.

Πάλι καλά δηλαδή, διότι καιρός ήταν να ξεφύγουμε από το μοτίβο του υπερκαταναλωτισμού και της επίδειξης. Οι σύγχρονες street stylers έχουν βρει τον τρόπο να κάνουν luxurious εμφανίσεις με πολύ λίγα χρήματα και προσαρμοσμένες στις τάσεις της εποχής.

Εφόσον πλησιάζουν και οι γιορτές και επιθυμείς μια πιο προσεγμένη και πολυτελή εμφάνιση πάμε να δούμε πως μπορείς να το επιτύχεις αυτό με κάποια tips και καθόλου χρήματα αν έχεις μια ολοκληρωμένη βασική γκαρνταρόμπα.

Φόρεσε τα κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια.

 


Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, το μέλλον της μόδας (και όχι μόνο) βρίσκεται στην βιωσιμότητα. Αν πρέπει να ακολουθήσεις μόνο μια τάση, τότε η βιωσιμότητα είναι αυτή με την οποία πρέπει να ξεκινήσεις. Μη αγοράζεις ρούχα τα οποία φοράς λίγες φορές και νιώθεις διαρκώς την ανάγκη να τα ανανεώνεις. Προτίμησε κλασσικά, διαχρονικά κομμάτια που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και την μόδα. Τα κλασσικά κομμάτια είναι πάντα in fashion και δίνουν vintage αίσθηση που μας αρέσει πολύ! Προτίμησε να επενδύσεις σε ένα ποιοτικό και κλασσικό κομμάτι παρά τις άσκοπες συχνές αγορές.
.
 Πρόσθεσε έντονα αξεσουάρ
Μη το φοβηθείς καθόλου. Τα έντονα αξεσουάρ είναι αυτά που κάνουν την διαφορά και προσθέτουν στην εμφάνιση σου. Φόρεσε εκκεντρικά γυαλιά που σου ταιριάζουν ή γενικότερα statement κοσμήματα που θα σου δώσουν την luxurious αίσθηση που επιθυμείς. Προσοχή όμως μη το παρακάνεις, δώσε έμφαση σε ένα το πολύ τρια αξεσουάρ σε κάθε εμφάνιση.

 Silk & Velvet Dream
Το μετάξι μαζί με το βελούδο είναι ο ορισμός του πολυτελούς υφάσματος. Προσθέτοντας ένα από αυτά τα υφάσματα σε μια εμφάνιση δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να την μετατρέψεις εύκολα και γρήγορα σε luxurious.
 
Εντυπωσιακές γούνες. 
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ. Τις διευκρινήσεις περί faux furs τις έχουμε κάνει και σε προηγούμενες αναρτήσεις. Επίλεξε μια οικολογική γούνα η οποία θα σε ''βγάζει'' από την δύσκολη θέση στις βραδινές σου glam εμφανίσεις, ακόμη και στις πρωινές.
 
 Νομίζω πως δεν είμαι η μόνη που έχω αυτήν την αίσθηση, αλλά το λευκό χρώμα, ειδικά τον χειμώνα έχει άλλη αίσθηση. Προτίμησε το άφοβα και ιδιαίτερα σε κοστούμια. Ένα λευκό κοστούμια αποτελεί εκπληκτική επιλογή για alternative glam εμφανίσεις στις γιορτές!
   
  

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου