Skip to main content

FASHION TRENDS

On Xmas you Rock!

Κι όμως το rock chic ταιριάζει σε όλες



Αγαπημένα μου rock κορίτσια, δεν θα σας άφηνα παραπονεμένα, γράφοντας μόνο για ρομαντικές, girly και glam εμφανίσεις. Ήρθε η ώρα να δικαιωθείτε. Και για εσάς που δεν είστε τόσο του rock, θα σας πρότεινα να συνεχίσετε την ανάγνωση για να δείτε πως μπορείτε το rock chic style να το υιοθετήσετε και να σας ταιριάζει.

 

Αρχικά η rock chic αισθητική αποτελεί μεγάλη τάση τον τελευταίο καιρό και τα δυναμικά κορίτσια της πόλης την προτιμούν συχνά! Δίνει δυναμισμό και την εντύπωση ενός κοριτσιού νεανικού, σύγχρονου που γνωρίζει από μόδα, περιπέτεια και άποψη. 

Το rock chic παραμένει δυναμικά και την περίοδο των γιορτών, όπου εντυπωσιαζόμαστε από Rock glam εμφανίσεις. Είναι σίγουρα ένα στιλ που αξίζει να δοκιμάσεις ακόμη αν θεωρείς πως δεν σου ταιριάζει. Είναι πολύ νεανικό στιλ και οι chic/ glam επιρροές εξισορροπούν τα rock στοιχεία.

 

Πρωταγωνιστής εδώ είναι το δερμάτινο ύφασμα, τα τρουκς και το μαύρο χρώμα. Φυσικά από τις γιορτές δεν μπορούν να λείπουν και οι λάμψεις αλλά και τα πιο κομψά σχέδια. Ο αντιθετικός αυτός συνδυασμός αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μου και θεωρώ πως μπορεί να υποστηριχθεί από κάθε τύπο γυναίκας. 

 

Leather Jackets με φορέματα, πλισέ φούστα με δερμάτινα πουκάμισα, rock μπότες με παντελόνι και glitter blazer... είναι κάποιοι από τους συνδυασμούς που σίγουρα θα δοκιμάσουμε για τις βραδινές αλλά και πρωινές γιορτινές εμφανίσεις μας.

Cover photo: Zadig & Voltaire 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου