Skip to main content

FASHION TRENDS

Dos and Dont’s: Τι να τολμήσεις και τι να αποφύγεις στο γιορτινό ντύσιμό σου!

Ακολούθησέ τα.


Κέλλυ Νόβακ

 

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που τα κάνουμε όλα στην υπερβολή τους. Στολίζουμε το σπίτι με υπερβολικά πολλά στολίδια, τρώμε και πίνουμε παραπάνω (...) και θέλουμε το ντύσιμό μας να ξεχωρίζει περισσότερα απ΄ ότι συνήθως. Η λογική αυτή είναι σωστή μεν, αλλά από την άλλη μπορεί καμιά φορά να το παρακάνουμε. Γι' αυτό σου δίνω συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

Είτε παρεβρεθείς στο οffice party του γραφείου σου, είτε θα βρίσκεσαι με συγγενείς και φίλους, με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, μπορείς να προσαρμόσεις αναλόγως τα holiday looks σου και να εντυπωσιάσεις σε κάθε περίσταση!

• Do: Παίξε με τα αξεσουάρ. Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή για να...λάμψεις! Είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να το «ρίξεις» λιγάκι έξω, με λίγο πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ και κοσμήματα, απ’ ότι συνήθως. Ένα ιδιαίτερο statement κολιέ ή σκουλαρίκια με αυθεντικά ή τύπου κρύσταλλα Swarovski, δίνουν πάντα ένα λαμπερό αποτέλεσμα, ακόμη και σε μια πιο λιτή εμφάνιση.

• Don’t: Απέφυγε τα «πολύπλοκα» ντυσίματα. Οι γιορτές δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να πειραματιστείς. Μην προσπαθήσεις, λοιπόν, να συνδυάσεις διαφορετικά υφάσματα ή διαφορετικά prints, ειδικά αν δεν είσαι σίγουρη ότι ταιριάζουν μεταξύ τους. Μια πιο κλασσική και κομψή εμφάνιση, είναι πάντα επιτυχημένη.

• Do: Δώσε μια masculine αισθητική στην εμφάνισή σου. Τόλμησε να φορέσεις ένα κλασσικό, αλλά πάντα διαχρονικό, tuxedo κοστούμι. Αν θέλεις να του δώσεις ένα modern twist, συνδύασέ το με ένα top, το οποίο να έχει μια «ιδιαιτερότητα» πάνω του, είτε στο κόψιμό του, είτε στο υλικό του.

•  Don’t: Μη φοράς πολύ αποκαλυπτικά ρούχα. Οι γιορτινές φωτογραφίες κρατάνε μια ζωή. Μπορεί σε αυτή την φάση κάτι να σου φαίνεται ωραίο και σέξι αλλά μπορεί μετέπειτα να το δεις διαφορετικά. Δεν θέλεις να φορέσεις ένα top με πολύ βαθύ ντεκολτέ ή μια πολύ κοντή φούστα που να αποκαλύπτουν περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται. Ρίξε μια δεύτερη ματιά, λοιπόν, στον καθρέφτη πριν φύγεις από το σπίτι και σκέψου καλά το ντύσιμό σου αλλά και το πώς θα δείχνεις δίπλα στην γιαγιά σου στην οικογενειακή φωτογραφία...

• Do: Φόρα κόκκινο. Ναι, το κόκκινο παραμένει να είναι το «επίσημο» χρώμα των Χριστουγέννων. Ένα κλασσικό μίνι φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα είναι πάντα μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

• Don’t: Μην το παρακάνεις. “Ναι” στο να δώσεις μια πιο έντονη πινελιά στο ντύσιμό σου, αλλά πάντα με μέτρο. Προσπάθησε να μην ξεφύγεις και να υπάρχει αρμονία στην εμφάνισή σου. Εάν νιώθεις ότι ένα ρούχο είναι πολύ «φαντασμαγορικό» ή εάν δεν μπορείς να συνδυάσεις πάνω από 2-3 χρώματα μαζί, καλύτερα να κάνεις μια πιο safe επιλογή, παρά κάτι που θα είναι «έξω» από τα νερά σου.

dosdonts_1.jpg

dosdonts_2.jpg

dosdonts_3.jpg

dosdonts_4.jpg

dosdonts_5.jpg

dosdonts_6.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού