Skip to main content

FASHION TRENDS

Top 10: Τα δέκα καλύτερα fashion trends για το 2015!

Για να σε βρει ο νέος χρόνος ενημερωμένη.


Κέλλυ Νόβακ

Το 2014 ήταν μια δημιουργική χρονιά για τον χώρο της μόδας. Είδαμε νέες τάσεις να ανθίζουν, παλιές να κάνουν comeback και την τέχνη να αποτελεί μεγάλη έμπνευση για τους σχεδιαστές. Αποχαιρετώντας το 2014 λοιπόν, υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με στιλ.

Παρακάτω θα δεις τις 10 καλύτερες τάσεις του φετινού χειμώνα (για κάποιες σου έχω μιλήσει και για κάποιες όχι ακόμη), για να σε βρει αυτός ο χρόνος «προετοιμασμένη», τόσο εσένα, όσο και την γκαρνταρόμπα σου!

1. Emerald Green: Ένα από τα πιο πολυφορεμένα χρώματα του χειμώνα είναι το πράσινο του σμαραγδιού. Είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται εύκολα και- ανάλογα με το στυλ του κάθε ρούχου- μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

top10trends_1.jpg

2. Pajama Pants: Για τα pajama ή αλλιώς jogger παντελόνια σου έχω ήδη μιλήσει αναλυτικά. Είναι ένα άνετο παντελόνι που προσδίδει ένα ιδιαίτερο ύφος στο στυλ σου, ενώ παραμένεις άνετη φορώντας το.

top10trends_2.jpg

3. Μπότες πάνω από το γόνατο: Οι μπότες που φτάνουν μέχρι -ή και πάνω- από το γόνατο, είναι το απόλυτο trend στα παπούτσια. Είναι φοβερά σέξι και μπορεί να ταιριάξει σε πολλούς σωματότυπους. Προτίμησέ τις σε μαύρο χρώμα ή γήινες αποχρώσεις.

top10trends_3.jpg

4. Μidi Φούστα: Βάλε για λίγο στην άκρη την αγαπημένη σου μίνι φούστα και δοκίμασε την midi (αυτή που φτάνει μέχρι το γόνατο). Είναι αναμφισβήτητα κομψή αλλά και διαχρονική και με αυτήν μπορείς να αποκτήσεις αυτό το “Audrey Hepburn” look, που πάντα αναζητούσες.

top10trends_4.jpg

5. Statement Παλτό: Μέχρι τώρα, ο βασικός ρόλος του παλτό ήταν ένας και βασικός: να σε κρατάει ζεστή. Φέτος, οι τάσεις σε καλούν να του δώσεις «χαρακτήρα», καθώς θα αναβαθμίσει άμεσα το στιλ σου.

top10trends_5.jpg

6. Sporty look: Το αθλητικό στιλ έχει επανέλθει δυναμικά στις γκαρνταρόμπες μας. Πολλοί σχεδιαστές δημιουργούν ευφάνταστες σπορ συλλογές, που υπόσχονται να απογειώσουν όλες τις εμφανίσεις μας.

top10trends_6.jpg

7. Πλεκτά: Τα πλεκτά ρούχα είναι ένα από τα trend της προηγούμενης σεζόν, που όλες οι γυναίκες έχουμε αγαπήσει. Φέτος, ο ρόλος του είναι... πολυδιάστατος, καθώς -εκτός από την παραδοσιακή χρήση του, ένα total knit look είναι μια από τις πιο fashionable φετινές εμφανίσεις.

top10trends_7.jpg

8. Κόκκινο χρώμα: Το έντονο κόκκινο χρώμα ή η “scarlet” απόχρωση αναδεικνύει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Φέτος, το βλέπουμε να «παίζει» παντού, σε ρούχα αξεσουάρ, κοσμήματα αλλά και στο μακιγιάζ.

top10trends_8.jpg

9. Γούνα: Προτίμησε τις οικολογικές (για τους ευνόητους λόγους) και τόλμησέ τις όχι μόνο σε παλτό αλλά και σε τσάντες, κασκόλ και γιλέκα, για όλες τις ώρες της ημέρας.

top10trends_9.jpg

10. Κάπα: Είναι ένα καινούργιο και πολύ αγαπημένο entry. Είτε σε γήινα χρώματα, είτε σε μονόχρωμα bold, θα πάει το καθημερινό-βραδινό ντύσιμό σου ένα «βήμα» παραπέρα.

top10trends_10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30