Skip to main content

FASHION TRENDS

Zadig & Voltaire: Λατρεύουμε ξανά με "Art is Hope"

Μια συλλογή αφιερωμένη στην ψυχική υγεία



 

Είναι με διαφορά, ένας από τους αγαπημένους μου οίκους που ξέρει να ενσαρκώνει πρωτοτυπία, σύγχρονη αισθητική, νεανικότητα, μοντέρνα vibes και κομψότητα καλύτερα από κάθε άλλο. Ο Γαλλικός οίκος Zadig & Voltaire μας συγκινεί και εντυπωσιάζει ταυτόχρονα, με μια νέα συλλογή αφιερωμένη στην ψυχική υγεία.

Ο Μάιος μάλιστα, είναι μήνας αφιερωμένος στα ζητήματα ψυχικής υγείας και στην παγκόσμια κινητοποίηση σχετικά με αυτά. Έτσι και το γαλλικό brand Zadig & Voltaire αποφάσισε να συνεισφέρει με μία σημαντική πρωτοβουλία, δημιουργώντας την συλλογή “Art is hope”.

Η creative director της Zadig & Voltaire, Cecilia Bönström, συνεργάστηκε με καλλιτέχνες και δημιούργησε μία άκρως μοντέρνα και σύγχρονη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ. Η Jormi Graterol, στενή συνεργάτιδα του brand, δούλεψε με την Bönström πάνω σε κομμάτια της συλλογής, όπως το δερμάτινο jacket, το λευκό πουκάμισο, τα ψηλά sneakers και πολλά ακόμη.


Τα fashion items είναι στολισμένα με αισιόδοξα μηνύματα για την τέχνη, την αγάπη, την ειρήνη ενώ η κομψότητα του brand τα χαρακτηρίζει.

 

 

Στην ομάδα των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στην δημιουργία της νέας συλλογής, ανήκουν και τα ονόματα των Matthew Tierney, Amanda Wachob, Archie Coates, Jeff Franklin of Play Lab, Benjamin Millepied and the L.A. Dance Project και τέλος, την Jormi Graterol, την street artist από τη Βενεζουέλα, με το ψευδώνυμο “The Graffiti Queen”.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που θα διαλέξουν οι καλλιτέχνες ή στην οργάνωση National Alliance of Mental Illness, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας εν μέσω πανδημίας.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου