Καλοκαιρινό colour blocking: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Oι σωστοί συνδυασμοί θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Τόνια Τζαφέρη

 

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα δεν γίνεται. Αγαπάμε πολύ τις γήινες αποχρώσεις, τα λευκά και μαύρα σύνολα, όμως όταν προσθέτουμε χρώμα στην εμφάνιση, τότε το αποτέλεσμα  μας δικαιώνει. Το θέμα είναι ποιο ακριβώς χρώμα να προσθέσεις, αλλά και πως θα το συνδυάσεις. Πέρα από τις μονόχρωμες εμφανίσεις, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν τάση, το αγαπημένο μας colour blocking και αυτό το καλοκαίρι έρχεται στο προσκήνιο.

Επομένως πέρα από τα κλασσικά χρώματα, πρόσθεσε στην γκαρνταρόμπα και στην εμφάνιση σου, κάποιους από τους παρακάτω συνδυασμούς που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις αλλά παράλληλα θα σου δώσουν ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα.

Ομολογουμένως το colour blocking, είναι μια ‘’δύσκολη’’ τάση καθώς οι λάθος αποχρώσεις σίγουρα δεν θα σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για αρχή προτίμησε πάντα τον συνδυασμό 3 χρωμάτων και όχι παραπάνω. Ενώ στην συνέχεια παρότι το ζητούμενο είναι οι αντιθέσεις, καλό είναι να έχουν μια ομοιομορφία. Π.χ μπορείς να δοκιμάσεις 3 παστέλ χρώματα σε μια εμφάνιση. Ή δυο κλασσικά χρώματα και ένα neon/pop.

Και μιλώντας για colour blocking, το μυαλό μου πηγαίνει στην ιέρεια των χρωματικών συνδυασμών, η οποία δεν είναι άλλη από την δημοφιλή fashion stylist από την Κοπεγχάγη, την Emili Sindlev, η οποία καταφέρνει να κάνει τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς και να προτιμά σχεδόν καθημερινά τους εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Τις προσδίδουν μοντέρνο στιλ, εντυπωσιάζει και δεν την βαριόμαστε ποτέ.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares