Skip to main content

FASHION TRENDS

Τα nude μαγιό αναδύονται στην πιο hot καλοκαιρινή τάση της σεζόν

Ποια σχέδια να επιλέξεις άφοβα



 

Είναι μια από τις αποχρώσεις που θα αναδείξουν εκπληκτικά την μαυρισμένη σου επιδερμίδα. ''Οι αποχρώσεις του δέρματος'', τα αγαπημένα σε όλες και γνωστά ως ‘’nude’’ χρώματα συνεχίζουν για ακόμη μια σεζόν να πρωταγωνιστούν.

Μίνιμαλ αποχρώσεις, απλές, κομψές και ομοιόμορφες σου δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς για κάθε σου εμφάνιση. Από το προηγούμενο φθινόπωρο είχαμε συνηθίσει τις συγκεκριμένες αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν και όλα δείχνουν πως ακόμη και το καλοκαίρι, το μαγιό μας οφείλει να έχει αυτά τα χρώματα.  Άκρως κολακευτικά, ειδικά στις ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες (γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να τα προτιμήσεις τώρα, στα μέσα του καλοκαιριού, όπου ενδεχομένως έχεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα) και πολύ εύκολα σε βοηθούν να πετύχεις μια εντυπωσιακή αλλά ταυτόχρονα κομψή και μοντέρνα εμφάνιση.

 

    

 

Στην λίστα περιλαμβάνονται και οι καφέ αποχρώσεις καθώς επίσης και οι πολυαγαπημένες μας bronze. Το μόνο που έχεις να προσέξεις στο σχέδιο, εκτός από το να επιλέξεις κάποιο που να κολακεύει τον σωματότυπο σου, είναι και το ύφασμα. Επένδυσε σε ένα ποιοτικό μαγιό και με αρκετά ενισχυμένη σύνθεση, προκειμένου να μην ‘’διαφανίζει’’.

 

                

 

Όσο για τον συνδυασμό με τα ρούχα παραλίας σου, μπορείς κυριολεκτικά να το φορέσεις με τα πάντα!

πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30