Skip to main content

FASHION TRENDS

Ώρα για midi φούστες: Το μεταβατικό κομμάτι που θα φορέσουμε non stop

Οι πολλοί και εναλλακτικοί συνδυασμοί της midi φούστας



 

Κυκλοφορούν είτε δερμάτινες, είτε στενές ή πλισέ, είτε μεταξωτές ακόμη και cool wool. Το σίγουρο είναι πως λατρεύουμε τις midi φούστες, αφού προσθέτουν ιδιαίτερη κομψότητα σε ένα σύνολο και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Ανήκει στην πιο chic κατηγορία και αυτό την κάνει ιδανική για office looks, επαγγελματικά ραντεβού και πιο επίσημες εμφανίσεις. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να περιοριστείς. Τα σύγχρονα κορίτσια του street style έχουν καταφέρει με άψογο στιλ, να φορέσουν την midi φούστα τους ακόμη και με sneakers και πουλόβερ. Ένας ''αλλόκοτος'' συνδυασμός που σίγουρα αγαπήθηκε  πολύ και θα τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά. 

 

 

Το μυστικό είναι να βρεις την midi φούστα που ταιριάζει καλύτερα επάνω σου, αλλά και στις ανάγκες σου. Αν η γκαρνταρόμπα σου είναι σε πιο ''basic'' κομμάτια, τότε μια δερμάτινη στενή midi φούστα θα είναι ιδανική για τις επίσημες εμφανίσεις σου, είτε πρωινές και φυσικά βραδινές.

 

 

 

 

Από την άλλη αν ανήκεις στα σύγχρονα κορίτσια της πόλης, που της αρέσει να πειραματίζετε με διάφορα, δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς, τότε μια μεταξωτή midi φούστα με το αγαπημένο σου πουλόβερ και sneakers θα αποτελούν τις go to επιλογές σου για τους επόμενους μήνες. 

 

 

Είναι το ιδανικό κομμάτι που θα μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο και ειδικά αυτήν την περίοδο, όπου μπορείς να την συνδυάσεις με διάφορα κομμάτια κάνοντας την εμφάνιση σου είτε πιο καλοκαιρινή είτε φθινοπωρινή!

 

 

πηγή φωτογραφιών: pinterest
Cover photo credits: Anna Winck

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»