Skip to main content

FASHION TRENDS

H νέα πραγματικότητα θέλει την τάση του athleisure κυρίαρχη

Σύγχρονο στιλ σημαίνει active  κομμάτια που θα σε απογειώσουν



Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι τα αθλητικά ρούχα δεν είναι μόνο για τις ώρες γυμναστικής και το γυμναστήριο. Έχουν γίνει η νέα it τάση. Αν θα μπορούσαμε κιόλας να την αποκαλέσουμε τάση… αφού δεν δείχνει πως θα τα αποχωριστούμε σύντομα. Το νέο κορίτσι του Brad Pitt δεν σταματά να δημοσιεύει τα fancy συνολάκια της, αποκλειστικά από athleisure κομμάτια. Φαρδιές φόρμες, crop tops, αθλητικά παπούτσια, φούτερ και καπέλα αποτελούν από τα πλέον must have της εποχής. Και φυσικά όχι μόνο το νέο κορίτσι του Brad αλλά και εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, πόσο μάλλον αυτές που έχουν και επιρροή στην μόδα, δείχνουν με κάθε τρόπο πως η άνεση και τα αθλητικά ρούχα είναι η νέα πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CCdj8ydqpxh/

https://www.instagram.com/p/CEmgYWSBHKR/

Δεν νοείται οι αλλαγές στην καθημερινότητα μας να μην έχουν αντίκτυπο και στον τρόπο που ντυνόμαστε/ παρουσιαζόμαστε. Ενόψει καραντίνας τα αθλητικά ρούχα έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι, το οποίο δεν αποχωριστήκαμε μετά το πέρας της. Άλλωστε με τα διεθνή συμβάντα και την πανδημία, οι κοινωνικές συναθροίσεις και επαφές έχουν περιοριστεί όσο ποτέ, με αποτέλεσμα τα glam κομμάτια και στιλέτο παπούτσια να αποτελούν παρελθόν. Οι νυχτερινές έξοδοι εξίσου περιορισμένες, με τα παλιά αγαπημένα σου clubbing φορέματα, να μένουν στην ντουλάπα σου ανέγγιχτα.

https://www.instagram.com/p/CERaaAyhUhP/

https://www.instagram.com/p/CEZgMI7BcFK/

Και κάπως έτσι, τα κολάν, τα ρούχα που είχαμε συνηθίσει να φορούμε μόνο στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, έρχονται να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι από το πρωί έως το βράδυ. Είτε στην δουλειά, είτε στο σπίτι με την τηλεργασία, στις απογευματινές εξόδους και γενικότερα παντού… βλέπουμε την τάση του athleisure να επικρατεί στο μέγιστο. Το ξεκίνημα της νέας σεζόν λοιπόν μας βρίσκει να αναζητούμε τις νέες αθλητικές τάσεις, πως μπορούμε να συνδυάσουμε αθλητικά κομμάτια με glam αξεσουάρ, ακόμη και πόσο διαφορετικά μπορούμε να δείξουμε, αλλάζοντας τους συνδυασμούς με τα ήδη υπάρχοντα αθλητικά μας κομμάτια.

https://www.instagram.com/p/CE19OwrFOwR/

https://www.instagram.com/p/CDUCZw4pOnP/

Μείνε συντονισμένη και μαζί θα δούμε όλα τα trends της εποχής αλλά και τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς, για τις πιο σύγχρονες athleisure εμφανίσεις που θα σε μετατρέψουν!

https://www.instagram.com/p/CBFbknQno7a/

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.