Skip to main content

FASHION TRENDS

Μάλλινα γιλέκα: Αυτό είναι το νέο must have πλεκτό της σεζόν

Θα τα λατρέψεις συνδυασμένα με πουκάμισα για cozy και ‘’preppy style’’



Με ένα trend που ήταν αρκετά δημοφιλές στα 90ς και που μας παραπέμπει ελαφρώς σ' ένα back-to-school στιλ για "nerds", μας καλωσορίζει η νέα φθινοπωρινή σεζόν. Τα ‘’preppy style’’ μάλλινα γιλέκα με έντονη vintage αισθητική, κατέκτησαν τις πασαρέλες των Dior, Prada, Gucci, Lacoste και πολλών ακόμη οίκων στις φθινοπωρινές και χειμερινές συλλογές για το 2020.

Για ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα, fashion insiders, It- girls, μοντέλα, αλλά και celebrities, επιλέγουν τα ‘’γιλέκα της γιαγιάς’’ με πουκάμισο. Τολμούν μάλιστα να πειραματιστούν με τα υφάσματα και να φορέσουν είτε σατέν πουκάμισο είτε denim. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλής συνδυασμούς το φετινό φθινόπωρο, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ!

 

    

 

Το cozy style που αποτελεί και ζητούμενο της εποχής, απογειώνεται με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να τα επιλέγουν για άνεση και προστασία από τις πρώτες ψυχρές ημέρες! Η ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και υφές είναι δηλωτική της πρόθεσης για τον ρόλο που η μόδα έχει αναθέσει στα γιλέκα γι' αυτή τη σεζόν, κι εσύ δεν έχεις παρά να την καλωσορίσεις στη γκαρνταρόμπας σου επενδύοντας σε διαχρονικά και μοντέρνα κομμάτια.

 

     πηγή φωτογραφιών: pinterest  

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

Προτεινόμενα