Skip to main content

FASHION TRENDS

Αν έχεις βαρεθεί τα κλασσικά trench coats, αυτή είναι η νέα σου επιλογή

Καρό παλτό: British χαρακτήρας με ανατρεπτικό look



 

 Λονδρέζικο αέρα μας φέρνει το συγκεκριμένο trend και μας εμπνέει για επαγγελματικά και αυστηρά office styled looks. Βέβαια οι νεαρές fashion influencers έχουν αρπάξει το συγκεκριμένο trend και το έχουν προσαρμόσει στα δικά τους μέτρα, συνδυάζοντας το με αθλητικά, σύγχρονα και μοντέρνα κομμάτια, αλλάζοντας εντελώς τον μέχρι τώρα χαρακτήρα του καρό παλτού. 

Το αυστηρό, μακρύ παλτό, δεν λείπει από βρετανική γκαρνταρόμπα, είτε πρόκειται για άντρες είτε για γυναίκες. Εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί σαν το απόλυτο φθινοπωρινό must have και κάθε χρόνο το συναντάμε ανανεωμένο και ιδανικό για τις πρώτες μας φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Αν έχεις βαρεθεί τις κλασικές μπεζ αποχρώσεις και τις βρίσκεις αρκετά συντηρητικές, τότε ένα παλτό με καρό print θα είναι η ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Στα φθινοπωρινά street style looks, στις Εβδομάδες Μόδας, πάντα συναντάμε ένα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό print σε μακρύ παλτό, το οποίο αναβαθμίζει όλη την εμφάνιση και προσθέτει πιο σύγχρονο χαρακτήρα.

 

    

 

Τέλος αν νιώθεις έξτρα τολμηρή και θες να κάνεις την δική σου αρχή σπάζοντας ‘’τους κανόνες της μόδας’’, πλέον μπορείς να φοράς το αγαπημένο σου μακρύ παλτό, όχι μόνο με αυστηρά κοστούμια και παντελόνια, αλλά με φούτερ, φόρμες, άνετα αθλητικά ρούχα και καπέλα!

 

   
πηγή φωτογραφιών: pinterest 

Cover photo credits: courtesy of © Aldo Decaniz

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ