Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς θα φορέσουμε florals και τον χειμώνα;

Συνδυασμοί χειμωνανθών που ήρθαν για να μείνουν



 

Αν είχες κατά νου πως τα λουλουδάτα κομμάτια τα φοράμε μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Η μόδα βλέπεις… έχει πολλές ανατροπές και αυτόν τον καιρό έχει δείξει πως χρειάζεται πλούσιες δόσεις από αισιοδοξία και χρώμα, προκειμένου να ανεβάσει την διάθεση μας και να μας ανανεώσει. Και πιο ιδανική επιλογή από τα φλοράλς για να το πετύχουμε αυτό, δεν έχει.

Pixel

Ποιοι είναι λοιπόν οι συνδυασμοί και οι τρόποι που μπορούμε να εντάξουμε τα floral κομμάτια και στις φθινοπωρινές/ χειμερινές εμφανίσεις μας;

Ξεκινώντας από τα κλασσικά και τις εύκολες επιλογές, ένα μακρύ φόρεμα με φλοράλ μοτίβο και συνδυασμένο με (ψηλές) μπότες και δερμάτινο τζάκετ, αποτελεί μια από τις πιο εύκολες και go to επιλογές μας!

Pixel

Στους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς ανήκει το φλοράλ τζάκετ ή σακάκι! Το είδαμε σε πολλές Εβδομάδες Μόδας και ομολογούμε πως ανυπομονούμε να το εντάξουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

 

 

Floral maxi φούστα.
Μπορεί να την αγάπησες στις απογευματινές σου εμφανίσεις τους θερινούς μήνες, όμως ακόμη έχεις την δυνατότητα, προσθέτοντας τα κατάλληλα κομμάτια να την μετατρέψεις και στο αγαπημένο σου φθινοπωρινό κομμάτι.

 

 

 

 

Τόταλ φλοράλ εμφάνιση.
Η τόταλ εμφανίσεις έχουν κυριαρχήσει στην μόδα τα τελευταία χρόνια και δύσκολα μπορούν να δείξουν λάθος. Για να αποφύγεις την υπερβολή όμως, μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις μια ολόσωμη φλοράλ φόρμα με αρβύλες και τα κατάλληλα αξεσουάρ για πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις!

 

    

 

Τέλος, αν απλώς επιθυμείς να δώσεις λίγο χρώμα στην μονότονη εμφάνιση σου και στις γήινες αποχρώσεις του χειμώνα, πρόσθεσε  ένα παλτό με έντονο φλοράλ μοτίβο!

 

Photo credits: Leonie Hanne, Claudio Lavenia

 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Αυτό το jeans από τα 70s εισβάλλει παραμένει στην γκαρνταρόμπα μας και φέτος

Σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει