Πώς θα φορέσουμε florals και τον χειμώνα;

Συνδυασμοί χειμωνανθών που ήρθαν για να μείνουν

Τόνια Τζαφέρη

 

Αν είχες κατά νου πως τα λουλουδάτα κομμάτια τα φοράμε μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Η μόδα βλέπεις… έχει πολλές ανατροπές και αυτόν τον καιρό έχει δείξει πως χρειάζεται πλούσιες δόσεις από αισιοδοξία και χρώμα, προκειμένου να ανεβάσει την διάθεση μας και να μας ανανεώσει. Και πιο ιδανική επιλογή από τα φλοράλς για να το πετύχουμε αυτό, δεν έχει.

Ποιοι είναι λοιπόν οι συνδυασμοί και οι τρόποι που μπορούμε να εντάξουμε τα floral κομμάτια και στις φθινοπωρινές/ χειμερινές εμφανίσεις μας;

Ξεκινώντας από τα κλασσικά και τις εύκολες επιλογές, ένα μακρύ φόρεμα με φλοράλ μοτίβο και συνδυασμένο με (ψηλές) μπότες και δερμάτινο τζάκετ, αποτελεί μια από τις πιο εύκολες και go to επιλογές μας!

Στους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς ανήκει το φλοράλ τζάκετ ή σακάκι! Το είδαμε σε πολλές Εβδομάδες Μόδας και ομολογούμε πως ανυπομονούμε να το εντάξουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

 

 

Floral maxi φούστα.
Μπορεί να την αγάπησες στις απογευματινές σου εμφανίσεις τους θερινούς μήνες, όμως ακόμη έχεις την δυνατότητα, προσθέτοντας τα κατάλληλα κομμάτια να την μετατρέψεις και στο αγαπημένο σου φθινοπωρινό κομμάτι.

 

 

 

 

Τόταλ φλοράλ εμφάνιση.
Η τόταλ εμφανίσεις έχουν κυριαρχήσει στην μόδα τα τελευταία χρόνια και δύσκολα μπορούν να δείξουν λάθος. Για να αποφύγεις την υπερβολή όμως, μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις μια ολόσωμη φλοράλ φόρμα με αρβύλες και τα κατάλληλα αξεσουάρ για πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις!

 

    

 

Τέλος, αν απλώς επιθυμείς να δώσεις λίγο χρώμα στην μονότονη εμφάνιση σου και στις γήινες αποχρώσεις του χειμώνα, πρόσθεσε  ένα παλτό με έντονο φλοράλ μοτίβο!

 

Photo credits: Leonie Hanne, Claudio Lavenia

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares