Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα καλύτερα outfits για να φορέσεις όλη την εβδομάδα

Mε έμφαση στα πανωφόρια που είναι και το key piece της σεζόν 



Ασταμάτητη και αυτήν την χρονιά η Rosie Huntington σε ότι έχει να κάνει με στιλ και μόδα. Από την προηγούμενη χρονιά είχε καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα fashion icons, με την μεγαλύτερη επιρροή στις σύγχρονες γυναίκες. Τα καθημερινά της outfit, τα οποία πολύ συχνά επιλέγει να τα δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό instagram, είναι για εμάς η ιδανικότερη έμπνευση.

Κάθε Δευτέρα, αρχή της εβδομάδας, δεν παραβλέπουμε να ρίξουμε μια ματιά στο αγαπημένο μας style inspo, για ιδέες και hot κομμάτια, τα οποία θα μας συντροφεύσουν στην καθημερινότητα μας. Πάντοτε κομψή, με επιλεκτικό και εκλεπτυσμένο στιλ, αυτήν την φορά και φθινοπωρινό, η Rosie δικαίως κατέχει τον τίτλο μιας από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο με σύμμαχό της, την απλότητα.

Αυτή την φορά αποφάσισε να δοκιμάσει διαφορετικά πανωφόρια και παλτό.  Ένα από αυτά, μας τράβηξε την προσοχή αφού για αυτή τη σεζόν είναι το απόλυτο must - have. Ο λόγος για το quilted coat, δηλαδή το καπιτονέ πανωφόρι. Το διάσημο μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία φόρεσε ένα maxi καπιτονέ παλτό, με μεγάλο γιακά, που εκτός από ιδιαίτερα κομψό, δείχνει κι αρκετά ζεστό.

 

 
Ζεστό και vintage inspired, το καπιτονέ πανωφόρι είναι διαχρονικό και chic. Η Rosie το φόρεσε με combat boots με υπερυψωμένη σόλα και κράτησε μια σουέντ tote bag.   

Και τα υπόλοιπα looks, ήταν κάτι παραπάνω από άψογα, με έμφαση στα πανωφόρια που είναι και το key piece της σεζόν που διανύουμε.
             
πηγή φωτογραφιών: (@rosiehw)       

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή