Μην αφήσεις τον εαυτό σου να βυθιστεί στην κατάσταση

Γιατί η διάθεση σου με τα παρακάτω, θα φτιάξει σίγουρα

Τόνια Τζαφέρη

 

Ξέρω πως το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί την ώρα που ανακοινώνονται περιοριστικά μέτρα και lockdowns, είναι το τι θα φορέσεις. Αν νιώθεις έτοιμη να τα παρατήσεις και αφήσεις τον εαυτό σου να βυθιστεί στην κατάσταση, τότε επίτρεψε μου να σου πω πως οφείλουμε να βρούμε και πάλι την δύναμη μέσα μας και να συνεχίσουμε την ζωή μας προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες. Οι καλύτερες μέρες έρχονται, όσο και αν δεν μπορείς να τις δεις. Η ελευθερία είναι προσωπική υπόθεση αρκεί να ψάξεις μέσα σου να την βρεις, ακόμη και αν είσαι κλεισμένη στο σπίτι. Όλα είναι θέμα οπτικής, και αν σκεφτείς πως η κατάσταση αυτή είναι παροδική και πως υπάρχουν τρόποι για να βρεις ευχαρίστηση στην απομόνωση, τότε όλα θα γίνουν καλύτερα.

Η παρηγοριά μας είναι φυσικά η γυμναστική. Η διαδικασία μέσω της οποίας το σώμα μας εκκρίνει ορμόνες χαράς όπως η ντοπαμίνη προσφέροντας μας ευεξία και καλύτερη διάθεση. Καραντίνα με γυμναστική και καραντίνα χωρίς γυμναστική, είναι δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Λίγα λεπτά σωματικής άσκησης αρκούν για να ‘’ξυπνήσουν’’ ξανά το μυαλό και το σώμα, τα οποία κατακλύζονται από αρνητικές ειδήσεις. Δραστηριότητες κίνησης όπως ο χορός, η γιόγκα και οτιδήποτε κινεί το σώμα σου, θα είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για να τα ανταπεξέλθεις όσο καλύτερα μπορείς. Άλλωστε για τώρα προβλέπονται 3 εβδομάδες και όχι 3 μήνες.

Και εμείς για να φτιάξουμε την διάθεση σου λίγο παραπάνω, έχουμε βρει τα πιο άνετα, casual, ποιοτικά και cozy loungewear/ activewear που δεν θα αποχωριστείς για τις επόμενες εβδομάδες και θα είναι ότι καλύτερο έχεις φορέσει!

 

           
πηγή φωτογραφιών: (@oysho)     

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares