Κοσμήματα και βιντεοκλήσεις πάνε μαζί: Λαμπερή σε χρόνο μηδέν

To απόλυτο trend των ημερών: διακριτικά κοσμήματα σε zoom calls

Τόνια Τζαφέρη

 

Και τελικά… δεν είμαι η μόνη που νιώθει ‘’γυμνή’’ δίχως άρωμα και κοσμήματα ακόμη και αν πρόκειται να μείνω την περισσότερη ώρα στο σπίτι. Μπορεί οι κοινωνικές επαφές να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, οι βιντεοκλήσεις όμως συνεχίζονται δυναμικά, διαδεχόμενες η μια την άλλη. Είτε πρόκειται για διάλεξη, σχολή, επαγγελματικό meeting ακόμη και συνέντευξη… δεν χρειάζεσαι πολλά για να δείχνεις περιποιημένη και στα καλύτερα σου χωρίς κόπο, σπαταλώντας τον χρόνο σου μπροστά στον καθρέφτη.

Ένα basic μπλουζάκι/ πουκάμισο ή ζιβάγκο, με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ είναι η go to επιλογή των ημερών καραντίνας. Χωρίς να χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ, μπορείς να δώσεις λάμψη στο πρόσωπο σου με τα ιδανικά κοσμήματα, όπως ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια ή τα αγαπημένα σου κολιέ ή φυσικά τα δαχτυλίδια.

(@nuove.gr)

 

Τα vintage κοσμήματα έχουν την τιμητική τους και μπορούν εύκολα να προσθέσουν μια κλασσική αισθητική στην όλη σου εμφάνιση, ενώ μπορείς να διαλέξεις και διαχρονικά σχέδια, τα οποία θα φοράς σήμερα και για πολλά ακόμη χρόνια. Και επειδή ξέρουμε πόσο έχεις αγαπήσει τα κοσμήματα τις τελευταίες ημέρες για την λάμψη που εύκολα σου προσδίδουν (πόσο μάλλον όταν έχουν και συναισθηματική αξία, αλλάζουν όλη σου την διάθεση), έχουμε συλλέξει μερικές από τις αγαπημένες μας ελληνικές εταιρείες κοσμημάτων, για να εμπνευστείς και να πάρεις ιδέες για τις επόμενες αγορές σου. 
(@thegrecian.gr)
  

(@tartarooga)

 

(@revejewel
  
(@revejewel)
  


(@nuove.gr)

  

(@revejewel)
  

(@thegrecian.gr)
        

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares