Skip to main content

FASHION TRENDS

6 φορές που η Βίκυ Καγιά μας εντυπωσίασε με καθημερινά και effortless outfits

Διατήρησε το προσωπικό σου στιλ και αισθητική με basic κομμάτια



Είναι σπάνιες οι φορές που την συναντάμε με relaxed, cozy look, μιας και οι επίσημες  εμφανίσεις που την βλέπουμε πάντοτε προσεγμένη και με glam στοιχεία, είναι περισσότερες, λόγω του επαγγέλματός της.

Άλλωστε την έχουμε συνηθίσει και στο πλατό του GNTM, όπου το εκκεντρικό και ‘’dressed up’’ στιλ δεν λείπει ποτέ. Τις φορές όμως που την πετυχαίνουμε με ένα T-shirt και jeans, την απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο, αφού καταφέρνει με τα πιο απλά και βασικά κομμάτια, να διατηρεί το προσωπικό της στιλ και την εκλεπτυσμένη αισθητική της. Η ίδια άλλωστε, φαίνεται να αγαπά την άνεση και τα μοντέρνα κομμάτια που εκτός από στιλ, προσφέρουν cozy και effortless διάθεση.

Το πιο πρόσφατο look της Βίκυς Καγιά, το οποίο λατρέψαμε με την πρώτη ματιά, αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για την συγκεκριμένη ανάρτηση, όπου ανακαλύψαμε αρκετές ακόμη φορές, που το δημοφιλές μοντέλο αποχωρίστηκε τα λαμπερά και επίσημα ρούχα και κατάφερε να λάμψει χωρίς καθόλου προσπάθεια με λιτά και καθημερινά outfits. Και μιας και οι συνθήκες της πανδημίας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για glam εμφανίσεις, τα απλά και άνετα outfits που ανακαλύψαμε από την Καγιά θα είναι το απόλυτο trend, για τις επόμενες καθημερινές σου εμφανίσεις.

 

         
πηγή φωτογραφιών: (@vickykaya_)    

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;