Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να φορέσεις τις military μπότες σου όπως οι διάσημες influencers

Έχουν ονομαστεί και ως biker ή combat ακόμη και utility, όπως και να έχει είναι το απόλυτο must have



 

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό  πως ένα ζευγάρι μπότες μπορεί να σου προσδώσει ένα ρομαντικό και girly αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα με άλλους συνδυασμούς, μπορείς να επιτύχεις ένα ιδανικό edgy και δυναμικό στιλ.  Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και δημοφιλή παπούτσια των τελευταίων χρόνων. Από τις προηγούμενες σεζόν μάλιστα, κυρίως φθινοπωρινές, ανοιξιάτικες και χειμερινές δεν έλειψαν στιγμή. Ο λόγος για τις ‘’combat boots’’. Δηλαδή τα chunky μποτάκια με κορδόνια και τρακτερωτή σόλα, ή χωρίς κορδόνια, παραπέμποντας πιο κοντά σε Chelsea style παπούτσια.

Pixel
Pixel

Θυμίζουν και ‘’μοτοσικλετιστικά παπούτσια'' εξού και η ονομασία τους ως ‘’biker boots’’.
Τα μεγαλύτερα brands μόδας έβγαλαν το δικό τους λανσάρισμα με αποκορύφωμα τα μποτάκια της Prada, του Alexander McQueen, αλλά και των Bottega Veneta και Stella McCartney. Έχουν επίσης gothic αισθητική, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για δυναμικά και βραδινά σύνολα.

 

Και φέτος τα γνωστά combat boots έχουν μαύρο χρώμα, γίνονται ακόμα πιο ογκώδη κι εκκεντρικά, αποκτούν chunky σόλα, ενώ άλλοτε στολίζονται και με flatforms. Το ύψος τους ποικίλει και δεν είναι πλέον αποκλειστικά γύρω από τον αστράγαλο, αντιθέτως ανεβαίνει και πιο ψηλά είτε στη μέση της κνήμης είτε κάτω από το γόνατο, ενώ πολλές φορές λείπουν και τα κορδόνια.

Ο λόγος που το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών κατάφερε να απογειωθεί, είναι φυσικά γιατί οι κορυφαίες fashion influencers τα λάτρεψαν και τα φόρεσαν non stop σε παλαιότερες Εβδομάδες Μόδας και street style εμφανίσεις τους. Πιο αναλυτικά τα είδαμε φορεμένα σε fashion icons, όπως οι Caroline Daur, Emili Sindlev και Negin Mirsalehi Gerber και πολλές ακόμη! Σε κάθε εμφάνιση έδιναν και διαφορετική χροιά, ανάλογα με το πώς είχαν συνδυαστεί.

       

 

Μπορεί να πιστεύεις πως είναι ιδανικά μόνο για ‘’αυστηρά’’ και δυναμικά σύνολα, αλλά στην συνέχεια μόλις τα δεις συνδυασμένα με floral φορέματα και girly στοιχεία, δίνουν αυτό που ακριβώς λείπει από μια σύγχρονη εμφάνιση. Την δυναμικότητα μιας γυναίκας σε διάφορες εκδοχές της. Κάπως έτσι καταλαβαίνεις πως μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, μα κυρίως τα έχουμε αγαπήσει:

Με δερμάτινα παντελόνια.

Με φορέματα (είτε πρωινά, είτε βραδινά).

Με jeans.

Με κλασσικά παντελόνια.

Με midi φούστες.

Ακόμη και με φαρδιές φόρμες.

Το σίγουρο είναι πως θα τα ευχαριστηθείς, μιας και αποτελούν ένα κομμάτι διαχρονικό, πόσο μάλλον αν αγαπάς το ανδρόγυνο και μοντέρνο στιλ. Επέλεξε να τα δοκιμάσεις με κάθε σου εμφάνιση, και ετοιμάσου να δεις με πόσους πολλούς συνδυασμούς μπορείς να τα ταιριάξεις και να δημιουργήσεις μοντέρνα και δυναμικά looks.

πηγή φωτογραφιών: pinterest

cover photo: (@pernilleteisbaek)

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών