Ανοιξιάτικα μπουφάν γυναικεία είναι οι επόμενες αγορές μας

Τι είναι τα shakets; Αλλά και ποια πανωφόρια θα φοράμε τους επόμενους μήνες;

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

 

 Η πανδημία δεν έχει πτοήσει τον ενθουσιασμό για τις νέες και πολυαναμενόμενες Ανοιξιάτικες τάσεις 2021. Αντιθέτως η ανυπομονησία για να έρθουν στο προσκήνιο πολύχρωμα και ανανεωμένα looks, τα οποία θα φέρουν φως και καλή διάθεση στην καθημερινότητα μας, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η ανοιξιάτικη σεζόν είναι ξεκάθαρα από τις αγαπημένες των fashion lovers, μιας και οι χρωματικοί συνδυασμοί, οι πρωτότυπες τάσεις αλλά και ένας αέρας ανανέωσης, πρωταγωνιστεί. Τα ανοιξιάτικα  street style σύνολα, ανήκουν εξίσου στα πιο εντυπωσιακά. Οι δημοφιλείς influencers αφήνουν ελεύθερη την φαντασία τους και δημιουργούν ονειρεμένα και ανατρεπτικά colour blocking looks.

Φέτος το ενδιαφέρον μας εστιάζει στα Ανοιξιάτικα πανωφόρια. Τα οποία δεν γίνεται να είναι ίδια με όσα γνωρίζαμε ως τώρα. Ναι μεν τα παστέλ χρώματα και οι pop αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος, ωστόσο τα overshized tshirts, τα λεγόμενα shackets, bomber jackets, αλλά και τα λεπτά capitone μπουφάν, έρχονται να δώσουν νέα αισθητική στην φετινή σεζόν και να την γεμίσουν με φως.

 

 

Στα αγαπημένα χρώματα δεν θα μπορούσε να λείπει το παστελ ροζ, αλλά και το έντονο fuchsia, συνδυασμένο με εξίσου έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε ή το κίτρινο. Μιλώντας για κίτρινο, τα σύνολα που το συνδυάζουν με μωβ έχουν τεράστια απήχηση, ενώ δεν λείπουν και οι απαλές  pale αποχρώσεις.

 

 

Όσο η νέα σεζόν πλησιάζει τόσο ανυπομονούμε και για τα αγαπημένα μας shackets και denims. Τα shackets, τα είδαμε έντονα στην φθινοπωρινή σεζόν που μόλις πέρασε και πρόκειται για πουκάμισα τα οποία όμως, είναι overshized και έχουν πιο χοντρό ύφασμα προκειμένου να φορεθούν και ως ζακέτες. Ενώ τα denims πρωταγωνιστούν σε κάθε σεζόν, πόσο μάλλον την Ανοιξιάτικη, αποτελώντας μια all time classic επιλογή.

 

πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares