Skip to main content

FASHION TRENDS

Ανοιξιάτικα fashion trends που είναι ήδη κυρίαρχα

Η Άνοιξη 2021 έρχεται να φέρει ξανά αισιοδοξία, χρώμα και εντυπωσιακά prints



 

Αν περίμενες να δεις φόρμες, loungewear και sneakers στα κορυφαία catwalks των αγαπημένων μας σχεδιαστών… τότε κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όχι μόνο απογείωσαν τις Ανοιξιάτικες τάσεις για αυτήν την χρονιά, αλλά έρχονται να φέρουν περισσότερη αισιοδοξία και χρώμα, από κάθε άλλη φορά. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το ξέσπασμα της πανδημίας και όσο ο σύγχρονος κόσμος ανακάμπτει από τον covid/19, οι σχεδιαστές έρχονται να δώσουν κάποιες από τις καλύτερες δημιουργίες τους, ακόμη και αν τις θαυμάσαμε ψηφιακά.

Ακόμη και τα athleisure σύνολα, διαθέτουν τώρα, κομψά και preppy styled κομμάτια και αξεσουάρ, ενώ τα έντονα prints, οι παστέλ αποχρώσεις, τα crop tops συνδυασμένα με ψηλόμεσα παντελόνια και boho chic φορέματα, αναμένεται  να γίνουν τα νέα μας αγαπημένα κομμάτια για την νέα σεζόν.

 

 

Στον οίκο Dior είδαμε έντονα τις διαφάνειες, σετ με εντυπωσιακά κιμονό και τις τούλινες δημιουργίες του, να δίνουν αέρινη και σύγχρονη αίσθηση στα μοντέλα, ενώ στον αγαπημένο και ανατρεπτικό Jacquemus η ανοιξιάτικη/ καλοκαιρινή συλλογή του για το 2021 (L' amour), είχε γίνει ήδη viral από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Περιελάμβανε σετ από ψηλόμεσα παντελόνια και brallettes, nude looks και παστέλ χρώματα που αποτύπωναν τον ρομαντισμό της ανοιξιάτικης εποχής.

Οι Dolce & Gabbana από την άλλη, με μια διάθεση καθόλου μίνιμαλ θα λέγαμε, απογείωσε τα prints και δημιούργησε συνδυασμούς που άφησαν το δικό τους στίγμα. Eνώ τέλος, ο οίκος Louis Vuitton ενθουσίασε με την δυναμική επιστροφή των logos και τον νεανικό χαρακτήρα που έδωσε στα σύνολα του.

 

                
πηγή φωτογραφιών: pinterest   

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30