Skip to main content

FASHION TRENDS

Iconic fashion στιγμές από την Cindy Crawford που έχουν μείνει στην ιστορία της μόδας

Ένα 90’s throwback που θα σε εμπνεύσει



Έχει περπατήσει σε πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών μόδας όπως Chanel, Versace, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors, DKNY, Valentino και η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Άφησε το δικό της ανεξίτηλο στίγμα, στην χρυσή εποχή των 90’s, όπου μεσουρανούσε σε εκρηκτικά εξώφυλλα και φωτογραφήσεις, είτε μόνη της, είτε παρέα με κορυφαία μοντέλα της εποχής.

 

 

Μπορεί πλέον η Cindy Crawford, να έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες, έχει αφήσει όμως την άξια διάδοχό  της, την κόρη της, Kaia. Με αφορμή τα 55α γενέθλια της, τα οποία γιόρτασε στις 20 Φεβρουαρίου, μας δίνει την ιδανική αφορμή για ένα από τα αγαπημένα μας, 90’s throwback, που πάντα μας εμπνέουν και μας κάνουν να θαυμάζουμε iconic στιγμές και φωτογραφικά κλικς της τότε εποχής.

 

Για την Crawford όλα ξεκίνησαν στα 17 της χρόνια, από το Σικάγο, ενώ το 1986 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη υπογράφοντας συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο Elite New York. Η καριέρα της απογειώθηκε στις αρχές των 90s, οπού μαζί με άλλα μοντέλα που είχαν ξεκινήσει την ίδια εποχή όπως η Christy Turlington, η Linda Evangelista, η Tatjana Patitz και η Naomi Campbell, βάζοντας το modeling στη σφαίρα του star system.

 

H Crawford κατάφερε να φωτογραφηθεί για όλα σχεδόν τα μεγάλα γυναικεία περιοδικά του πλανήτη. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά προσέγγιση, υπολογίζονται στα 500 εξώφυλλα! Συμμετείχε σε άπειρες καμπάνιες για δημοφιλή beauty και fashion brands, ενώ παραπάνω αναφερθήκαμε και σε όλες τις πασαρέλες για κορυφαίους οίκους.  Μέσα σε λίγα χρόνια η Cindy Crawford, αποτέλεσε είδωλο στον κόσμο της μόδας και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να αποτελεί. Μόνο που πλέον, έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και τα δυο της παιδιά.

 

 

       
πηγή φωτογραφιών: pinterest   

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά