10 κομμάτια που μπορείς να φοράς τώρα και σε κάθε ηλικία

Κριτήριο στις επόμενες αγορές σου ας είναι η βιωσιμότητα

Τόνια Τζαφέρη

 

Οι εποχές όπου φαινόμενα fast fashion κυριαρχούσαν, αποτελούν πλέον παρελθόν. Οι ‘’τάσεις ‘’ της εποχής ζητούν κομμάτια διαχρονικά και κλασσικά, τα οποία θα μπορούμε να φοράμε ξανά και ξανά μέσα στα χρόνια. Εννοείται πως τα ανακυκλώσιμα και βιώσιμα υφάσματα, είναι η καλύτερη επιλογή και γι’ αυτό άλλωστε, ολοένα και περισσότερες εταιρείες ρούχων, υιοθετούν μια περισσότερο βιώσιμη παραγωγική διαδικασία.

Όλα αυτά σημαίνουν, πως αλλάζει και ο τρόπος που καταναλώνουμε και επιλέγουμε τις επόμενες αγορές μας. Αποφεύγουμε κομμάτια, για τα οποία δεν είμαστε σίγουρες ότι θα φορέσουμε στο έπακρο, και επενδύουμε σε ποιοτικά ‘’basic’’ ρούχα, τα οποία έχουν άπειρους συνδυασμούς και θα τα ευχαριστηθούμε.

Στο κομμάτι αυτό, έρχεται να συνδεθεί και η ηλικία.
Σίγουρα με την πάροδο των χρόνων, το στιλ και η αισθητική αλλάζει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει, πως δεν μπορείς να επιλέξεις ρούχα, τα οποία θα μπορείς να φοράς για παράδειγμα και σε 5 χρόνια. Ή πως δεν μπορείς να το μοιραστείς με την μητέρα σου ή την αδερφή σου. Ποια είναι λοιπόν, δέκα από τα κομμάτια, τα οποία θα μπορείς να φοράς τώρα, αλλά και τα επόμενα χρόνια, ανεξαρτήτως τάσεων και ηλικίας;

Νοte: Με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορείς να φέρεις κάθε ‘’basic’’ κομμάτι, κοντά στην ηλικία και το στιλ σου.

Slip Dresses

 

Μονόχρωμα πουλόβερ

 

Σακάκια
  

Δερμάτινα jackets/ coats
    

Κοστούμια
  

Sneakers
  

Διακριτικά κοσμήματα
  

Ankle μποτάκια
  

Πουκάμισα
  

Μάξι φορέματα
  
πηγή φωτογραφιών: pinterest         

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares