Skip to main content

FASHION TRENDS

3 δυναμικά χρώματα που κυριαρχούν στα ρούχα και τα αξεσουάρ τη σεζόν Άνοιξη 2021

Για statement εμφανίσεις



 Και τη φετινή άνοιξη η μόδα συνεχίζει να αποτελεί πηγή χαράς για όλες τις γυναίκες. Οι σχεδιαστές των διασημότερων οίκων υψηλής ραπτικής έχοντας προσαρμοστεί στα δεδομένα που έχει επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, δημιούργησαν ενδυματολογικές προτάσεις αλλά και αξεσουάρ που εκπέμπουν θετικά vibes.  Καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα δυναμικά χρώματα τα οποία πρωταγωνιστούν και υπόσχονται να αναβαθμίσουν τα looks κάθε γυναίκας.

Είτε είσαι αρκετά τολμηρή με τις στιλιστικές σου επιλογές και δεν θα έλεγες όχι σε ένα head-to-toe outfit είτε προτιμάς να προσθέτεις ένα touch σε κάθε σου look, τα μοναδικά αυτά χρώματα που βλέπουμε τη σεζόν Άνοιξη 2021 μπορούν να χαρίσουν ένα boost στη διάθεση σου αλλά και σε κάθε σου σύνολο, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Oscar de la Renta, Altuzarra, και Elie Saab έχουν ήδη επηρεάσει τις street style εμφανίσεις των fashionistas. Ρίξε μια ματιά στα τρία κυρίαρχα χρώματα και «υιοθέτησε» αυτό που σου ταιριάζει ή αρέσει περισσότερο!

Baby blue

Είναι το χρώμα του γαλανού ουρανού και μπορεί να γεμίσει με φρεσκάδα τις μέρες σου. Ανήκει στις παστέλ αποχρώσεις και φωτίζει κάθε outfit.  Είναι τρυφερό και ρομαντικό.

https://www.instagram.com/p/CLrRBO4AglO/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CMSoDw8gGPd/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CK6_pKLJM5H/?utm_source=ig_web_copy_link

Φωτεινό κόκκινο

Συνώνυμο του πάθους, της αγάπης και της δύναμης, το κόκκινο χρώμα προσφέρει πάντοτε αυτοπεποίθηση είτε πρόκειται για ένα κραγιόν είτε για ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Για τη σεζόν Άνοιξη 2021, οι σχεδιαστές μόδας προτείνουν αποχρώσεις του κόκκινου που κινούνται από αυτή του τριαντάφυλλου μέχρι πιο φωτεινές και candy. Πώς μπορείς να το φορέσεις; Μια πολύ girly πρόταση είναι το crop-top σε συνδυασμό με μια φούστα.

https://www.instagram.com/p/CMSYq26AqOs/?utm_source=ig_web_copy_link

Γλυκό κίτρινο

Είναι αυτό του ώριμου λεμονιού ή και ενός punch ανανά. Αυτό το κίτρινο χρώμα είναι πολύ εντυπωσιακό και μπορείς να το υποστηρίξεις είτε φορώντας ένα μάξι φόρεμα ακόμα και σε μια κάζουαλ εμφάνιση είτε επιλέγοντας ένα item που θα γίνει το statement της γκαρνταρόμπας σου, όπως ένα blazer.

https://www.instagram.com/p/CLkB9H-gy_n/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CLxmqRGALFh/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός