Skip to main content

FASHION TRENDS

2 συνδυασμοί χρωμάτων που θα κάνουν το outfit σου να δείχνει πολυτελές

Ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους στα ρούχα



Παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, τα fashion girls εξακολουθούν να παραδίδουν μαθήματα στιλ, έστω και μέσα από τις λίγες εμφανίσεις τους στους δρόμους των πόλεων που κατοικούν. Τελευταία παρατηρήσαμε την αγάπη τους για τους αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς.

Είναι μια ανέξοδη και έξυπνη ιδέα που στηρίζεται στη λογική του mix & match χρωμάτων, η οποία ανανεώνει τη διάθεση και αναβαθμίζει κάθε σύνολο, κάνοντας το να δείχνει πολυτελές και πανάκριβο.

Αυτή τη σεζόν πρέπει να τολμήσεις και να απομακρυνθείς για λίγο από την παλέτα των μπεζ αποχρώσεων που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν. Δώσε έμφαση σε προκλητικά κι έντονα χρώματα που τραβούν την προσοχή και κάνουν το σύνολο pop, όπως ακριβώς το τολμούν και οι πιο δημοφιλείς μούσες του street style.

Tangerine & navy blue

Θυμίζει πορτοκάλι ή το χρώμα του ουρανού την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Το tangerine είναι ένα πολύ ζωηρό και φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, που πολλές γυναίκες διστάζουν να το φορέσουν. Όμως, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με ένα navy blue παντελόνι, εξυπηρετώντας μια κομψή εμφάνιση από το πρωί στο γραφείο.

photo credits Instagram @monikh

 

Λιλά & κόκκινο

Το λιλά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends στα χρώματα το 2020, γεγονός που σημαίνει ότι ίσως έχεις κάποιο ρούχο ήδη στην ντουλάπα σου. Αν όχι, μπορείς να αναζητήσεις στην αγορά για ένα λιλά φόρεμα με puffy μανίκια, όπως αυτό που φόρεσε η digital creator Hanna Stefansson και να το συνδυάσεις με ένα αξεσουάρ σε φλογερό κόκκινο, όπως η τσάντα της. Ή αν θέλεις να κάνεις ακόμα πιο πολυτελές το σύνολο, να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια.

photo credits Instagram @hannastefansson

 

cover photo credits Instagram @hannastefansson

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ