Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να φορέσω τα φτερά

Φτερά: 4 τρόποι να φορέσεις το no1 trend της σεζόν


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο δύσκολο να ενσωματώσεις τα φτερά στο ντύσιμό σου. Η τάση αυτή, όμως, είναι μια από τις μεγαλύτερες της επόμενης σεζόν και με απλούς τρόπους θα σου δείξω πώς μπορείς να την εφαρμόσεις στο ντύσιμό σου. Μην φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο και δοκίμασέ το! Σου υπόσχομαι ότι θα τα λατρέψεις αμέσως!

Πώς να φορέσω τα φτερά;

1. Φούστα: Επίλεξε μια φούστα που έχει ως λεπτομέρεια τα φτερά. Η φούστα αυτή είναι εντυπωσιακή και μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα. Αρκεί να την φορέσεις με ένα ζευγάρι chunky ankle boots και ένα απλό t-shirt ή ένα πουλόβερ από πάνω και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

feathers_1.jpg

2. Παλτό: Επίλεξε ένα μονόχρωμο παλτό που έχει πάνω του ως λεπτομέρεια τα φτερά. Με ένα τέτοιο παλτό σίγουρα θα ξεχωρίσεις. Προτίμησε ένα στους τόνους του γκρι ή του πράσινου, για ένα πιο "διαχρονικό" αποτέλεσμα.

feathers_2.jpg

3. Παπούτσια: Τα έχει φορέσει και η Carrie Bradshaw, οπότε ξέρεις ότι θα έχουν επιτυχία! Ένα ζευγάρι statement παπούτσια με φτερά, όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, θα πάει την εμφάνισή σου ένα βήμα παραπέρα. 

feathers_3.jpg

4. Μix & Match: Πειραματίσου με το ντύσιμό σου και «παίξε» και με τις υφές. Συνδύασε ένα ρούχο με φτερά (φούστα, πουλόβερ), με άλλα υφάσματα και υλικά, όπως πλεκτά, μάλλινα κ.ά, για τις πιο καθημερινές σου εμφανίσεις. Προσοχή: Παρέμεινε και πάλι σε μονόχρωμους τόνους και αποχρώσεις για να μην καταλήξει το ντύσιμό σου να θυμίζει… θεατρικό κοστούμι!

feathers_4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram