Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα 7 trends στις τσάντες για το 2015, σύμφωνα με τις Pre-Fall συλλογές

Θα τα αγαπήσεις όλα!


Κέλλυ Νόβακ

Αφού έμαθες ποιες είναι οι νέες τάσεις στα ρούχα που προέκυψαν από τις Pre-Fall ’15 συλλογές, ήρθε η ώρα να μάθεις και τα νέα trends στις τσάντες.

Οι νέες τάσεις, λοιπόν, θέλουν να δώσεις στις τσάντες σου χρώμα αλλά και νέο ύφος ως προς τα prints και τις υφές, κάτι που σου δίνει μια μεγάλη ποικιλία ώστε να διαλέξεις πoιο στιλ σου ταιριάζει καλύτερα!

Από τις «βολικές» tote τσάντες μέχρι και τις κομψές backpacks, πάμε να δούμε ποια είναι τα trends που θα φορεθούν περισσότερο!

1. Δώσε έμφαση στην δομή: Οι “structured” τσάντες, αυτές που έχουν ιδιαίτερο σχήμα και δομή. Καθαρές γραμμές, τετράγωνα σχήματα αλλά και καμπύλες, δίνουν στην τσάντα σου μια νέα «οπτική ματιά»!

prefall_bags_1.jpg

Carven

2. Πάρ' την στην δουλειά: Οι τσάντες χεριού ή tote bags, κάνουν ένα δυναμικό comeback φέρνοντας μαζί τους έναν «αέρα ανανέωσης». Από κεντήματα, μέχρι και γεωμετρικά σχήματα, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα δώσουν μια extra fashionable νότα στο ντύσιμό σου!

prefall_bags_2.jpg

Valentino

3. Κρόσσια παντού: Στις φετινές Pre-Fall συλλογές, είδαμε τις τσάντες με κρόσσια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την δεκαετία του ’70 να «ευδοκιμεί» στις πασαρέλες, πρέπει και εσύ να ακολουθήσεις αυτήν την «γιγάντια» τάση, η οποία δεν θα ξεπεραστεί εύκολα!

prefall_bags_3.jpg

Emilio Pucci

4. Κράτα την στο χέρι:  Άσε τον ώμο σου να… ξεκουραστεί λιγάκι, γιατί οι τσάντες φάκελοι και clutch είναι οι ιδανικές για να σε συνοδεύσουν στις βραδινές σου εμφανίσεις. Μην φοβηθείς να «παίξεις» με αυτές ως προς το σχέδιο, το σχήμα τους αλλά και τις λεπτομέρειες που μπορεί να έχουν πάνω τους!

prefall_bags_4.jpg

Rachel Comey

5. Μοτίβα και πάλι μοτίβα: Prints παντού. «Παίξε» με χρωματικούς συνδυασμούς, patterns και σχέδια. Αφέσου ελεύθερη και ευχαριστήσου το!

prefall_bags_5.jpg

Chloe

6. Σαν λούτρινα παιχνίδια: Σου το είπα και στο ξαναλέω! Η μόδα πρέπει να είναι σαν παιχνίδι για εσένα. Πειραματίσου με τις υφές, ειδικά τώρα που οι χνουδωτές τσάντες είναι της μόδας! Ευφάνταστοι συνδυασμοί και υλικά γίνονται τώρα οι… καλύτεροι σου φίλοι!

prefall_bags_6.jpg

Marni

7. Βάλ' την στον ώμο: Εννοείται ότι τα backpacks συνεχίζουν να είναι «της μόδας», με το μέγεθός τους να «μικραίνει» αλλά και με τις υφές του να «πληθαίνουν». Μην μείνεις στην κλασσική δερμάτινη τσάντα και πειραματίσου με αυτήν!

prefall_bags_7.jpg

Fendi

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου