Skip to main content

FASHION TRENDS

Η Victoria Beckham αποκαλύπτει τα δύο top χρώματα της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Σε γεμίζουν χαρά!



Η Victoria Beckham δεν χρειάζεται συστάσεις σε ότι έχει να κάνει με το στιλ της. Εδώ και χρόνια αποτελεί ένα fashion icon που λατρεύουν εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Ο κομψός και ταυτόχρονα μίνιμαλ τρόπος που ντύνεται τις εμπνέει και οι θαυμάστριες της περιμένουν κάθε φορά με ανυπομονησία την επόμενη ιδέα που θα μοιραστεί εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ή μέσα από μια εμφάνισή της.

Με αφορμή τη νέα, φθινοπωρινή σεζόν, το posh girl έχει ήδη ξεχωρίσει κομμάτια από την συλλογή της που της αρέσουν ιδιαίτερα, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και τα χρώματα τα οποία πρόκειται να κυριαρχήσουν.

Όπως μπορείς να δεις στο post που έκανε, η Victoria Beckham προτείνει στις γυναίκες που αγαπούν το στιλ, να τολμήσουν να φορέσουν δύο αποχρώσεις του ροζ: το φωτεινό candy ροζ και το soft dusky rose. Ναι, μπορεί να έχουμε φθινόπωρο και ο καιρός να είναι μουντός, αυτό όμως δεν σημαίνει πως και η γκαρνταρόμπα μας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από μονοτονία.

Η Victoria Beckham πιστεύει πως αυτά τα δύο χρώματα είναι τα κυρίαρχα, ενώ όπως πρόσθεσε στο σχόλιο της στην ετικέτα της φωτογραφίας, μερικές δόσεις πορτοκαλί είναι ιδανικές για να αναδείξουν ένα τέτοιο σύνολο.

Εσύ, θα το δοκίμαζες;

roz

 

photo credits Instagram @victoriabeckham

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @victoriabeckham

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.